H Formula 1 στον OTE TV!

Gazzetta team
H Formula 1 στον OTE TV!
Επιτέλους η σεζόν για τη Formula 1 ξεκινάει και η δράση έρχεται για να καθηλώσει! Θα καταφέρει ο Λουίς Χάμιλτον να υπερασπιστεί τον τίτλο του ή θα τον αποκαθηλώσει ο Νίκο Ρόσμπεργκ; 'Η μήπως ήρθε η ώρα για την μεγάλη επιστροφή της Ferrari; Η απάντηση ακόμα αργεί, όμως το πρώτο «πιάτο» είναι έτοιμο να... σερβιριστεί στα κανάλια του OTE TV!

Στη μεγάλη διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όλοι ετοιμάζονται για μια θεαματική σεζόν, γεμάτη συναρπαστικές στιγμές, όπως συμβαίνει ως τώρα στην ιστορία της Formula 1! Ο Λουίς Χάμιλτον, έπειτα από δυο συνεχόμενες κατακτήσεις με τη Mercedes, φιλοδοξεί να διατηρήσει τα σκήπτρα και να... απογοητεύσει τους ανταγωνιστές του. Με στόχο το τέταρτο πρωτάθλημα, (2008, 2014, 2015), θέλει να μπει στη λίστα με τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Αλέν Προστ, που μετρούν απο 4, στοχεύοντας παράλληλα ακόμα ψηλότερα για το μέλλον! Την ίδια ώρα, ο team mate του Νίκο Ρόσμπεργκ φιλοδοξεί να τον «εκθρονίσει», προετοιμασμένος για μια απαιτητική σεζόν με έντονο ανταγωνισμό!

Η εκκίνηση είναι προγραμματισμένη για τις 05.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, με τον Αντρέα Παλομπαρίνι (ΟΤΕ SPORT 5HD) και την εκπομπή «Gran Prix» να βρίσκεται στις... επάλξεις για να καλύψει τα «προεόρτια» του πρώτου αγώνα της σεζόν στη Μελβούρνη.

Ξεκίνημα της σεζόν για τη Formula 1, με το Χάμιλτον να είναι το φαβορί για την επικράτηση στο Grand Prix της Αυστραλίας. Σε απόδοση 1.75 στην Sportingbet αυτή η επιλογή.

Οι κινητήρες έχουν αρχίσει να... ζεσταίνονται, ενώ καθεμιά απ' τις 11 ομάδες καταθέτει αποκλειστικά στα κανάλια OTE SPORTS τα νέα, τις φιλοδοξίες και απόψεις για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!