Και κουπέ η Mercedes GLC (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Και κουπέ η Mercedes GLC (video)
Μετά την ανακοίνωση της Mercedes-AMG GLC43, η γερμανική φίρμα προσθέτει στην παλέτα εκδόσεων του δημοφιλούς μοντέλου της ακόμη μια παραλλαγή.

Ο φωτογραφικός φακός είχε «πιάσει» την νέα κουπέ Mercedes-Benz GLC αρκετές φορές τις προηγούμενες ημέρες σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης, όμως η εταιρεία με ένα βίντεο, επιβεβαιώνει την παρουσίασή της στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Ανήκει στην κατηγορία SAC (Sports Activity Coupe) της Mercedes-Benz και στόχος της είναι να προσελκύσει ακόμη περισσότερο κοινό, το οποίο ίσως ζητά μια πιο σπορ πρόταση από την GLC.

Όπως βλέπουμε, το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου δεν διαφέρει από την τελευταία, όμως αυτό δεν ισχύει για το πίσω μέρος, που σίγουρα θα υιοθετεί άλλες γραμμές. Το βαρύ καμουφλάζ δεν μας αφήνει να δούμε πολλά, ωστόσο λίγες είναι οι μέρες που απομένουν για την επίσημη παρουσίαση. Αυτό που μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο είναι ότι η οδική συμπεριφορά της κουπέ έκδοσης θα είναι πιο σπορ και άμεση, κρίνοντας από το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η Mercedes-Benz, στο οποίο η GLC πάει με το «πλάι» και αναγράφονται με μεγάλα γράμματα οι λέξεις «δυναμική, ισχυρή και ευκίνητη».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!