Τι έγραψε ο Λάουντα στον Σουμάχερ;

Τι έγραψε ο Λάουντα στον Σουμάχερ;

Τι έγραψε ο Λάουντα στον Σουμάχερ;

Ο Νίκι Λάουντα αποκάλυψε, ότι δεν του επέτρεψαν να επισκεφθεί τον Μίκαελ Σουμάχερ, στον οποίο είχε στείλει πριν καιρό και μία επιστολή συμπαράστασης.

Ο Νίκι Λάουντα δεν ξεχνά τον Μίκαελ Σουμάχερ. Ο Αυστριακός αποκάλυψε, ότι είχε στείλει ένα γράμμα στον Σούμι μερικούς μήνες μετά το ατύχημά του στο οποίο έγραφε τα εξής: «Μίκαελ, παρακολουθώ καθημερινά τις ειδήσεις για την πορεία σου. Έτσι είμαι κάθε ημέρα κοντά σε εσένα. Ελπίζω, ότι θα μπορέσω να μιλήσω μαζί σου πολύ- πολύ σύντομα».

Ο 67χρονος Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συμβουλίου της Mercedes ανέφερε επίσης, ότι η οικογένεια Σουμάχερ δεν του έδωσε την άδεια να επισκεφθεί τον μεγάλο ασθενή, για τον οποίο δήλωσε ότι «τον σκέφτομαι συχνά. Όμως δεν έχω καμία επαφή. Η οικογένειά του λέει, ότι θέλει να τον προστατεύσει και το κατανοώ απόλυτα. Όλοι ελπίζουμε, ελπίζουμε, ελπίζουμε. Περιμένουμε να μπορέσουμε να πιαστούμε από κάτι. Πώς θα συνεχιστεί αυτό;».

Παρά την κατανόησή του, ο Λάουντα θεωρεί ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος επικοινωνίας. «Η οικογένεια τον προστατεύει, γιατί δεν επιθυμεί τη δημοσιότητα. Το καταλαβαίνω. Αυτό όμως σημαίνει, ότι όλοι εκείνοι που θα ήθελαν να γνωρίζουν κάτι, δεν γνωρίζουν τώρα τίποτα».

Ως λύση προτείνει ο Αυστριακός «μία μέση οδό, ένα είδος ανοιχτής επικοινωνίας». Ετσι δεν θα κυκλοφορούσαν και διάφορα σενάρια σχετικά με την κατάσταση του Σούμι, που προβάλλονται από κάποια κουτσομπολίστικα έντυπα.

Best of internet