Στα πέρατα του κόσμου με Ducati Multistrada Enduro (video)

Στα πέρατα του κόσμου με Ducati Multistrada Enduro (video)

Στα πέρατα του κόσμου με Ducati Multistrada Enduro (video)

Η νέα έκδοση της «πολυμορφικής» Ducati Mutlistrada έχει μοναδικά χαρακτηριστικά που ενισχύουν τον ταξιδιωτικό της χαρακτήρα.

Η νέα Multistrada 1200 Enduro προορίζεται για την αναζήτηση της περιπέτειας ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, όντας παράλληλα κατασκευασμένη για να παρέχει την απόλυτη ασφάλεια και στις καθημερινές μετακινήσεις.

Με αυτό το σκεπτικό, διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά όπως το Cornering ABS που κατανέμει ιδανικά τη δύναμη πέδησης μεταξύ του εμπρός και του πίσω τροχού όταν η μοτοσυκλέτα βρίσκεται υπό κλίση στο μέσον μίας στροφής, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει τη  δυνατότητα ρύθμισης σε 3 επίπεδα για να ανταποκρίνεται σε κάθε στυλ οδήγησης, καιρικών συνθηκών, ή τύπο οδοστρώματος. Στοιχείο κορυφαίας ασφάλειας αποτελούν και οι LED προβολείς με τη λειτουργία φωτισμού στροφής (Cornering function), ενώ νέα είναι και η   λειτουργία ελέγχου εκκίνησης, που κάνει ευκολότερο τόσο το ξεκίνημα σε ανηφόρα με πλήρες φορτίο, όσο και σε ολισθηρό οδόστρωμα, εξασφαλίζοντας ιδανική πρόσφυση στον πίσω τροχό καθώς ο αναβάτης αφήνει τον συμπλέκτη και ανοίγει το γκάζι.

Σε σχέση με τη Multistrada 1200 η Enduro διαθέτει μεγαλύτερο ρεζερβουάρ 30 αντί 20 λίτρων, εμπρός τροχό 19 αντί 17 ιντσών, μεγαλύτερη διαδρομή στις αναρτήσεις εμπρός και πίσω, ψαλίδι με δύο μπράτσα αντί του ενός για μεγαλύτερη αντοχή στις εκτός δρόμου καταπονήσεις, μεγαλύτερο και διαφορετικής σχεδίασης τιμόνι, διαφορετική σέλα, πιο ψηλό και στενό σιγαστήρα εξάτμισης, ατσάλινα μαρσπιέ οδηγού, συνεπιβάτη και ποδωστήριο πίσω φρένου, κεντρικό σταντ, αλουμινένια ποδιά προστασίας κινητήρα και διαφορετικό σταμπιλιζατέρ τιμονιού.

Πέραν των νέων αυτών στοιχείων, η Multistrada Enduro διαθέτει στο βασικό της εξοπλισμό μοναδικά χαρακτηριστικά άνεσης, ασφάλειας και ευκολίας που σπάνια συναντώνται σε μια μοτοσικλέτα και συγκεκριμένα:

•          Προγράμματα οδήγησης Touring, Sport, Urban και Enduro

•          Επιλογή Power

•          Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης  (Traction Control), με ρύθμιση 8 σταδίων

•          Wheelie Control (έλεγχος σούζας) με ρύθμιση 8 σταδίων

•          Ημι-ενεργητική ανάρτηση

•          Cruise Control

•          Σύστημα Infotainment (πολυμέσα και Link app)

•          Πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη TFT 5΄΄

•          Οπίσθιο φωτισμόςβασικών διακοπτών

•          Σύστημα εκκίνησης Hands Free

2016 new #Ducati #Multistrada 1200 #Enduro promo video #EICMA2015

Best of internet