Σπάει ρεκόρ και γιορτάζει η Porsche

Σπάει ρεκόρ και γιορτάζει η Porsche

Με 8.911€ θα ανταμείψει η Γερμανική εταιρεία κάθε εργαζόμενό της, για τον εορτασμό της πιο επιτυχημένης χρονιάς στην ιστορία της! 

Σπάει ρεκόρ και γιορτάζει η Porsche

Το 2015 ήταν η καλύτερη χρονιά της Porsche όσον αφορά τις πωλήσεις, αφού έφτασε τις 225.121 μονάδες παραγωγής! Κατά συνέπεια, τα κέρδη της ήταν αυξημένα σε μεγάλο ποσοστό συγκριτικά με το 2014, οπότε η διεύθυνση της εταιρείας αποφάσισε να μοιραστεί τη χαρά της με τους υπαλλήλους. Τα χρήματα θα μοιραστούν σε όλους, με τον αριθμό των εργαζομένων να ανέρχεται στους 15.600 και το ποσό θα είναι 8.911€. 

Τα 8.211€ θα τα πάρουν ως μετρητά και τα υπόλοιπα 700€ θα προστεθούν στο συνταξιοδοτικό σύστημα Porsche VarioRente. Ο Όλιβερ Μπλουμ, CEO της Porsche δήλωσε: «Οι εργαζόμενοί μας άξιζαν αυτό το μπόνους και τους ευχαριστώ θερμά, καθώς με τις γνώσεις και την αφοσίωσή τους συνέβαλλαν στην επίτευξη αυτού του εξαιρετικού αποτελέσματος, σε ένα καθόλου εύκολο περιβάλλον». Τέλος, σύμφωνα με τα στοιχεία της Porsche, το πιο δημοφιλές μοντέλο της για το 2015 ήταν η Macan με 73.119 μονάδες. 

Best of internet