Χρυσή και πάνω στο κύμα ήρθε η R.S.16 (video)

Γιώργος Βαρίνος
Χρυσή και πάνω στο κύμα ήρθε η R.S.16 (video)
Στη Μελβούρνη της Αυστραλίας έγιναν τα εντυπωσιακά αποκαλυπτήρια του μονοθέσιου της Renault, που ήρθε από τον… ωκεανό.

Η Renault θέλησε –και τα κατάφερε- να εντυπωσιάσει με την αποκάλυψη των νέων χρωμάτων για το μονοθέσιο του 2016. Με μια βαθιά χρυσή κίτρινη – χρυσή απόχρωση να κυριαρχεί στο αμάξωμα και σε συνδυασμό με τις μαύρες πτέρυγες, η R.S.16 είναι σίγουρα ξεχωριστή, εντυπωσιακή και σε απόλυτη ταύτιση με τα αγωνιστικά χρώματα της Renault.

Ταυτόχρονα, ο τρόπος που αποκαλύφθηκε στους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση αλλά και στο παγκόσμιο κοινό, πάνω σε ένα surf, είναι αν μη τι άλλο πρωτότυπος. Στο σχετικό video, οι δύο οδηγοί της Renault, Μάγκνουσεν και Πάλμερ, πιάνουν εξ’ απήνης την παγκόσμια πρωταθλήτρια του σερφ Έλι Κόφεϊ, όταν τις δίνουν ένα κράνος για να τους ακολουθήσει στη… θάλασσα. Μαζί, φέρνουν σε μια τεράστια σανίδα του σερφ την R.S.16, που σύμφωνα με το γενικό διευθυντή της αγωνιστικής ομάδας Renault F1, Σιρίλ Αμπιτεμπούλ, αναμένεται ανταγωνιστική. «Φέτος σκοπεύουμε να μαζέψουμε αρκετούς βαθμούς στην πίστα. Ταυτόχρονα όμως θέλουμε να κερδίσουμε και τις εντυπώσεις εκτός πίστας, γι’ αυτό και είχαμε αυτή την ιδέα παρουσίασης. Από όσο γνωρίζουμε, η R.S.16 είναι το πρώτο μονοθέσιο που… σερφάρει».

Για χάρη του θεάματος και του ανταγωνισμού, φυσικά όλοι εύχονται τα μονοθέσια της Renault να αποδειχτούν το ίδιο εντυπωσιακά στην πίστα, όσο και στις εικόνες. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σε τέσσερις ημέρες, που ξεκινά η αγωνιστική σεζόν με το Γκραν Πρι της Αυστραλίας, στην πίστα της Μελβούρνης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!