Αναπληρωματικός στη Williams ο ντι Ρέστα

Νίκος Τσιώκος
Αναπληρωματικός στη Williams ο ντι Ρέστα
Χρέη αναπληρωματικού πιλότου στη Williams ανέλαβε ο Πολ ντι Ρέστα για να επιστρέψει στη Formula1, μετά από απουσία δύο ετών.

Επιστροφή στη Formula1 για τον Πολ ντι Ρέστα. Ο Σκωτσέζος ήταν πρωταθλητής στο DTM το 2010 και την αμέσως επόμενη χρονιά βρέθηκε στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού για να... ξοδέψει τρία έτη με τη Force India. Το... ταμείο του ήταν 121 βαθμοί σε 58 εκκινήσεις, ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια εστίασε και πάλι στο DTM.

Εκεί θα συμμετάσχει και φέτος, ενώ παράλληλα θα εκτελεί και χρέη αναπληρωματικού πιλότου για λογαριασμό της Williams, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Γκρόουβ. «Θα είναι ένα απαιτητικό έτος με το DTM και τα ταξίδια μου στους αγώνες της Formula1 ως αναπληρωματικός οδηγός. Θα τα δώσω όλα στους δύο ρόλους μου και χαίρομαι πολύ γι' αυτές τις ευκαιρίες», δήλωσε ο 29χρονος.

Έτσι, θα έχει μία γεμάτη σεζόν, αφού θα χρειαστεί να ταξιδεύει σχεδόν κάθε εβδομάδα. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς από τους αγώνες του DTM δε συμπίπτει με αυτούς της F1, που σημαίνει ότι θα έχει τη δυνατότητα να είναι παρών σε όλους σε αμφότερα τα πρωταθλήματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!