Το Toyota C-HR στον πραγματικό κόσμο (video)

Το Toyota C-HR στον πραγματικό κόσμο (video)

Τα φώτα της... ημέρας βλέπει για πρώτη φορά το νέο crossover μοντέλο της Toyota, με τις πρώτες του φωτογραφίες σε δημόσιο δρόμο να είναι πλέον γεγονός. 

Το Toyota C-HR στον πραγματικό κόσμο (video)

Το νέο μικρό SUV της Toyota εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο δρόμο, δείχνοντας τις εντυπωσιακές γραμμές του στον πραγματικό κόσμο. Τα σήματα και στα δύο αυτοκίνητα που έχουν φωτογραφηθεί είναι καλυμμένα, όμως το σχέδιο του συγκεκριμένου μοντέλου είναι αδύνατο να μπερδευτεί με κάποιο άλλο. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά είναι οι χειρολαβές των πίσω θυρών, οι οποίες με την πρώτη ματιά δεν φαίνονται και ενισχύουν την κουπέ γραμμή που έχει υιοθετηθεί. 

Θυμίζουμε ότι το νέο C-HR βασίζεται στη πλατφόρμα TNGA (Toyota New Global Architecture) και θα έχει ενδιαφέροντες κινητήρες, με χαμηλή κατανάλωση και υψηλή απόδοση. Το υβριδικό σύνολο των 1.8 λίτρων (δανεισμένο από το Prius) αποδίδει 122 ίππους και εκπέμπει λιγότερα από 90 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο, ενώ το άλλο μοτέρ βενζίνης μας είναι γνωστό και από το νέο Auris και η ισχύς του είναι 115 άλογα, από τα 1.2 λίτρα με την βοήθεια ενός τούρμπο. Με το τελευταίο θα προσφέρεται προαιρετικά και τετρακίνηση, ενώ τα διαθέσιμα κιβώτια θα είναι ένα μηχανικό σασμάν έξι ταχυτήτων και ένα αυτόματο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT). Σε μερικές αγορές θα διατίθεται και ως δίλιτρο (αποκλειστικά με το κιβώτιο CVT), χωρίς ωστόσο να υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για τον συγκεκριμένο κινητήρα. Το Toyota C-HR θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στη γειτονική Τουρκία, το οποίο έχει δυνατότητα παραγωγής έως και 150.000 μονάδες ετησίως και απασχολεί περίπου 3.000 άτομα. 

New Toyota C-HR | The Coupé That Reinvents Crossovers

Best of internet