Τροποποιήσεις στο Ράλι Αργεντινής λόγω ασφαλείας

Νίκος Τσιώκος
Τροποποιήσεις στο Ράλι Αργεντινής λόγω ασφαλείας
Μετά από επιθεώρηση της FIA, οι διοργανωτές του προσεχούς Ράλι Αργεντινής έκαναν τροποποιήσεις στη διαδρομή για λόγους ασφαλείας.

Με... κίτρινη κάρτα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου θα διεξαχθεί το φετινό Ράλι Αργεντινής (21-24/4), αφού παρατηρήθηκαν ατέλειες σε θέματα ασφαλείας των θεατών στον περσινό αγώνα. Μάλιστα, η FIA έκανε επιθεώρηση υπό την επίβλεψη της αντιπρόσωπου ασφαλείας στο WRC, Μισέλ Μουτόν. Αφού έγινε αυτή, οι διοργανωτές έκαναν αλλαγές στην αρχική διαδρομή που είχαν προγραμματίσει.

Συγκεκριμένα, «πετάχτηκαν» τρεις ειδικές βόρεια της Βίλα Κάρλος Παζ, οι οποίες είχαν να χρησιμοποιηθούν από το 2003 και μπήκαν δύο νέες, οι Λος Χιγκάντες-Καντέρα Ελ Κόντορ και Μπόκα Ντελ Αρόγιο-Μπάχο ντελ Πούνγκο, που περιλαμβάνουν κομμάτια από ειδικές των προηγούμενων ετών.

Επίσης, ολοκαίνουρια θα είναι η υπερειδική στην Πόλη της Κόρδοβα, με την οποία θα ανοίξει η αυλαία του Ράλι. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες ειδικές είναι οι ίδιες με πέρυσι, ενώ κέντρο του αγώνα παρέμεινε η Βίλα Κάρλος Παζ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!