Λάουντα: «Στα 2-3 δέκατα η Ferrari»

Νίκος Τσιώκος
Λάουντα: «Στα 2-3 δέκατα η Ferrari»
Ο Νίκι Λάουντα πιστεύει ότι η Ferrari έχει πλησιάσει στα δύο με τρία δέκατα τη Mercedes, τα οποία θα εξαφανίζονται με το παραμικρό λάθος της ομάδας του.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η πρεμιέρα της φετινής σεζόν στη Formula1, καθώς έχει παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική η Ferrari, ενώ η Mercedes έκρυψε πολλά στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης. Ωστόσο, φέτος δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Νίκι Λάουντα στον τηλεοπτικό σταθμό RTL.

Ο Αυστριακός πιστεύει ότι η Scuderia έχει πλησιάσει στα δύο με τρία δέκατα τα «ασημί βέλη», τα οποία θα εξαφανίζονται με το παραμικρό λάθος. «Βλέπω καθαρά ότι η Ferrari μας πλησιάζει με μεγάλα βήματα. Εκτιμώ ότι μας έχουν πλησιάσει στα δύο, τρία δέκατα του δευτερολέπτου.

Αυτό είναι ένα επικίνδυνα μικρό προβάδισμα. Στο παραμικρό λάθος, που θα κάνει η Mercedes με τις στρατηγικές, τα ελαστικά ή κάτι παρόμοιο, θα εξαφανιστούν πολύ γρήγορα τα δύο, τρία δέκατα. Δεν επιτρέπεται να επαναπαύεσαι στις δάφνες σου. Λύσαμε τις εργασίες μας αυτόν τον χειμώνα τέλεια», είπε ο μη εκτελεστικός πρόεδρος των Γερμανών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!