Πωλητήριο στο Range Rover της Βικτόρια Μπέκαμ

Πέτρος Πιτσίνης
Πωλητήριο στο Range Rover της Βικτόρια Μπέκαμ
Με μόλις 2.250 χιλιόμετρα στο οδόμετρο αποχωρίζεται η σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ το αυτοκίνητό της, το οποίο μάλιστα είναι σε ειδική έκδοση που έχει σχεδιάσει η ίδια!

Σπάνια κινούσε η Βικτόρια Μπέκαμ το Range Rover Evoque που είχε αγοράσει το 2013, κάτι που αποδεικνύουν τα μόλις 2.250 χιλιόμετρα που έχει διανύσει από τότε. Για αυτό, αποφάσισε να πουλήσει το αυτοκίνητο που ως καινούργιο στοίχιζε 100.000€ έναντι περίπου 70.000€. Το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν ένα από τα 200 μόλις κομμάτια της έκδοσης "Victoria Beckham Special Edition", δηλαδή είχε πινελιές που είχαν προστεθεί από την ίδια την Βικτόρια.

Το πολυτελές αυτοκίνητο έχει πλούσιο εξοπλισμό, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τηλεόραση, ηχοσύστημα με 16 ηχεία, ειδική βαφή σε γκρι ματ απόχρωση και ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών. Κινείται από έναν τετρακύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα των 2.0 λίτρων, με απόδοση 240 ίππων, που είναι ικανός να επιταχύνει το Evoque από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 7,1 δευτερόλεπτα και να του δώσει τελική ταχύτητα 218 χλμ./ώρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!