Φέτελ: «Μόνο ο τίτλος μετράει»

Φέτελ: «Μόνο ο τίτλος μετράει»

Ο οδηγός της Ferrari βάζει πολύ ψηλά τον πήχη εφέτος και χαρακτηρίζει μονόδρομο την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος για τον ίδιο και για την κόκκινη ομάδα.

Φέτελ: «Μόνο ο τίτλος μετράει»

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ σαλπίζει επίθεση. Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 οριοθέτησε τους φετινούς του στόχους, οι οποίοι είναι άκρως φιλόδοξοι. «Για εμένα μετράει το 2016 μόνον ο παγκόσμιος τίτλος. Βάλαμε την τελευταία σεζόν τα θεμέλια με τρεις νίκες. Και το νέο αυτοκίνητο είναι αισθητά καλύτερο», δήλωσε ο 28χρονος Γερμανός ενόψει του πρώτου αγώνα της χρονιάς στις 20 Μαρτίου στην Αυστραλία.

Στη Μελβούρνη θα επικρατούν θερμοκρασίες μεταξύ 25 και 32 βαθμών, ενώ στο νέο μονοθέσιο SF-16-H της Ferrari θα έχουν γίνει ορισμένα Updates σε σχέση με τα χειμερινά δοκιμαστικά της Βαρκελώνης.

Αισιόδοξος εμφανίζεται και ο Κίμι Ραϊκόνεν. Ο συνήθως λιγομίλητος και συγκρατημένος Φινλανδός εξέφρασε την άποψη, ότι «αυτή μπορεί να γίνει η δική μας χρονιά», επιβεβαιώνοντας έτσι τους στόχους της Ferrari. Ο Κίμι ήταν ο τελευταίος πιλότος της Scuderia που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 το 2007 με έναν βαθμό διαφορά από το δίδυμο των Αλόνσο και Χάμιλτον με McLaren – Mercedes.

Best of internet