Η Μercedes και η καυτή ανάσα της Ferrari

Πέτρος Πιτσίνης
Η Μercedes και η καυτή ανάσα της Ferrari
Πόσο δυνατή είναι τελικά η Ferrari; «Πολύ», απαντούν στη Mercedes, όπου ο Χάμιλτον προβλέπει για εφέτος «μία πραγματική μάχη».

Η Mercedes νιώθει μετά από χρόνια να απειλείται και πάλι από μία άλλη ομάδα. Τόσο ο Τότο Βολφ, όσο και οι Χάμιλτον, Ρόσμπεργκ, συμφωνούν ότι εφέτος θα δοθεί πραγματική μάχη για τον τίτλο με αντίπαλο τη Ferrari.

Ο Χάμιλτον τόνισε χαρακτηριστικά σε εκδήλωση της Mercedes στη Στουτγκάρδη, ότι «ειλικρινά πιστεύω, ότι θα έχουμε μία πραγματική μάχη. Η Ferrari κάλυψε όντως τη διαφορά. Αυτή είναι η άποψή μου». Ο Βρετανός ανέφερε μεν, ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για αξιόπιστα συμπεράσματα, όσον αφορά στην ισορροπία δυνάμεων μεταξύ των δύο ομάδων, «όμως η Ferrari ήταν δυνατή στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς και έχουν βελτιωθεί αισθητά από πέρυσι έως εφέτος».

Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 δήλωσε πεπεισμένος, ότι θα δούμε μία ωραία μάχη και χαρούμενος, που η Mercedes αφήνει τους δύο οδηγούς της ελεύθερους, να ανταγωνιστούν ο ένας τον άλλον. «Το θέλω εγώ, το θέλει και το άθλημα. Χαίρομαι πολύ ήδη από τώρα», συμπλήρωσε ο Λιούις Χάμιλτον.

Με τα λεγόμενα του οδηγού του, συμφώνησε και ο διευθυντής της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ. Ο Βολφ αναφέρθηκε στα δοκιμαστικά της Βαρκελώνης, επεσήμανε την καλή εικόνα της Ferrari, η οποία «έκανε μερικούς πολύ ενδιαφέροντες γύρους» και αποκάλυψε, πως «έχουμε σημάδια, ότι το αυτοκίνητό τους είναι πολύ γρήγορο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!