Εχασε 75.000 ευρώ και του έβαλαν και πρόστιμο

Πέτρος Πιτσίνης
Εχασε 75.000 ευρώ και του έβαλαν και πρόστιμο
Η Βόλφσμπουργκ τιμώρησε με 25.000 ευρώ πρόστιμο τον ποδοσφαιριστή της Μαξ Κρούζε, που παθιάζεται με το πόκερ και τα supercars, λόγω της άστατης εξωγηπεδικής ζωής του.

Διπλό το κακό για τον Μαξ Κρούζε. Ο κυνηγός της Βόλφσμπουργκ έχασε οριστικά τις 75.000 ευρώ που κουβαλούσε πάνω του σε ένα ταξί του Βερολίνου και τώρα θα τιμωρηθεί και από την ομάδα του εξαιτίας της εξωγηπεδικής συμπεριφοράς του. Ο 27χρονος, που λατρεύει τα γρήγορα αυτοκίνητα και κατέχει μία Maserati σε χρώματα παραλλαγής, σκόπευε να παίξει με αυτό το ποσό σε ένα τουρνουά πόκερ στο Βερολίνο, όπου έφτασε έχοντας διανύσει εκατοντάδες χιλιόμετρα μετά από αγώνα της ομάδας του. Xαρτιά, ατέλειωτα ταξίδια μεταξύ των παιχνιδιών, δεκάδες χιλιάδες ευρώ στις τσέπες και supercars δημιούργησαν για τον Κρούζε μία εξωγηπεδική εικόνα, που δεν άρεσε καθόλου στον σύλλογό του. Ετσι επιβλήθηκαν στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή 25.000 ευρώ πρόστιμο, τα οποία έχουν ωστόσο περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα, καθώς οι ετήσιες αποδοχές του στη Βόλφσμπουργκ ανέρχονται σε έξι εκατομμύρια ευρώ. Όπως δήλωσε ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κλάους Άλοφς, «του εξηγήσαμε, ποια συμπεριφορά αναμένουμε από τους παίκτες μας. Ελπίζω μόνον, να του γίνει μάθημα και να αλλάξει λίγο τη συμπεριφορά του. Είναι και δική μας ευθύνη, να καθοδηγούμε τους παίκτες. Δεν μπορείς να πεις πλέον σήμερα, ότι μόλις αποχωρήσεις από τις εγκαταστάσεις της προπόνησης, γίνεσαι ένας απλός ιδιώτης». Με άλλα λόγια, στον Κρούζε θα στοιχίσει όλη αυτή η ιστορία συνολικά 100.000 ευρώ, 75.000 που ξέχασε στο ταξί και άλλες 25.000 ευρώ πρόστιμο. Από την άλλη βέβαια, βλέπουμε γιατί είναι τόσο υγιές το γερμανικό ποδόσφαιρο, καθώς κάπου αλλού όχι μόνον δεν θα τιμωρούσαν τον ποδοσφαιριστή, αλλά ίσως και να του συμπαραστέκονταν στην «ατυχία» του.

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Γρανάδα - Εσπανιόλ και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!