Ετοιμάζει μεγάλο SUV η Renault

Πέτρος Πιτσίνης
Ετοιμάζει μεγάλο SUV η Renault
Μια νέα ναυαρχίδα φαίνεται πως έχει στα σκαριά η Renault σε μορφή ενός οχήματος εκτός δρόμου κύρους, που λείπει από την γκάμα της Γαλλικής εταιρείας.

Σε δοκιμαστική φάση στους χιονισμένους δρόμους της Σουηδίας είναι το νέο μεγάλο SUV που ετοιμάζει η Renault, για να πάρει τη θέση του κορυφαίου μοντέλου στην γκάμα της. Σύμφωνα με φήμες θα ονομάζεται Maxthon και θα είναι σαφώς μεγαλύτερο από το Kadjar, αλλά και πιο πολυτελές. Βασίζεται στην πλατφόρμα του επταθέσιου Nissan X-Trail, όμως κατά πάσα πιθανότητα το μεγάλο Renault θα έχει πενταθέσια διάταξη, τουλάχιστον για αρχή.

Με το Maxthon η Γαλλική εταιρεία έχει στόχο της κυρίως την Κινεζική αγορά, όμως το πιο πιθανό σενάριο είναι να το δούμε και στις Ευρωπαϊκές χώρες. Παρά το γεγονός ότι οι δύο από τις φωτογραφίες που έχουμε στη διάθεσή μας είναι ηλεκτρονικά επεξεργασμένες και οι άλλες δύο έχουν βαρύ καμουφλάζ που δεν αφήνει πολλά στοιχεία να διακριθούν, αναμένεται να μοιάζει αρκετά στο νέο Megane τόσο στο εμπρός μέρος, όσο και στο πίσω μέρος. Το επίσημο ντεμπούτο του λέγεται ότι θα γίνει στην έκθεση του Πεκίνο τον Απρίλιο, χωρίς όμως αυτό να είναι μια επίσημη πληροφορία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!