Γιατί παρακολουθεί η Audi τη Range Rover;

Γιατί παρακολουθεί η Audi τη Range Rover;

Γιατί παρακολουθεί η Audi τη Range Rover;

Oι Γερμανοί περιμένουν να δουν, πώς θα πάει το Range Rover Evoque Cabrio, ώστε να είναι έτοιμοι με μία δική τους πρόταση σε περίπτωση επιτυχίας.

Τα βλέμματα στη Range Rover φαίνεται ότι έχει στρέψει η Audi. Η γερμανική μάρκα με σήμα τα τέσσερα δαχτυλίδια παρουσίασε πρόσφατα το μικρότερο SUV της με την ονομασία Q2, το οποίο ενδέχεται ωστόσο να δούμε και σε μία δεύτερη εκδοχή. Αυτό θα εξαρτηθεί από την ανταπόκριση, που θα γνωρίσει το ανοιχτό Range Rover Evoque Cabrio, που προορίζεται για ηλιόλουστες περιοχές με εύπορους κατοίκους, όπως π.χ. η Καλιφόρνια.

Αν «πιάσει» το συγκεκριμένο μοντέλο στην αγορά, τότε είναι πολύ πιθανόν να μιμηθούν τους Άγγλους και άλλες εταιρείες. Ανάμεσά τους και η Audi, η οποία θα επέλεγε σε μία τέτοια περίπτωση ένα κόμπακτ ανοιχτό SUV με βάση το νέο Q2. Το Audi Q2 Cabrio θα ήταν σε αυτή την περίπτωση τετραθέσιο, φρέσκο σχεδιαστικά και με πολύ νεανικό χαρακτήρα, ώστε να λειτουργήσει σαν…διαφήμιση της μάρκας σε ένα ευρύτερο αγοραστικό κοινό.

Μία ιδέα από το μοντέλο παραγωγής μας δίνει ο γνωστός web designer Τheophilus Chin, που πέφτει συχνά μέσα στις προβλέψεις του.

Προσωπικά πάντως μας αρέσει σαν ιδέα, αρκεί να μη ζητάει η Audi για το ανοιχτό μοντέλο της τον ουρανό με τ΄ άστρα.

Best of internet