Πώς έχασε ένας σταρ της Bundesliga 75.000 ευρώ; (video)

Πώς έχασε ένας σταρ της Bundesliga 75.000 ευρώ; (video)

Πώς έχασε ένας σταρ της Bundesliga 75.000 ευρώ; (video)

Γιατί κουβαλούσε ένας διεθνής Γερμανός ποδοσφαιριστής ένα τόσο μεγάλο ποσό πάνω του και ποια είναι τα δύο μεγάλα πάθη του;

Μέχρι τώρα ήταν γνωστός ο Μαξ Κρούζε για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και για την αγάπη του για τα γρήγορα αυτοκίνητα. Ο διεθνής κυνηγός έχει συλληφθεί κατά καιρούς από τον φωτογραφικό φακό στο τιμόνι αρκετών εντυπωσιακών μοντέλων, όμως τη διαφορά την έκανε ένα ιταλικό supercar.

Ήταν αμέσως μετά τη μεταγραφή του Κρούζε από τη Μπορούσια Μένχενγκλαντμπαχ στη Βόλφσμπουργκ, όταν εθεάθη ο γνωστός ποδοσφαιριστής με μία Maserati Gran Turismo Coupe σε χρώματα παραλλαγής. Από τότε μάλιστα του κόλλησαν το παρατσούκλι «Maserati – Μαξ».

Το δεύτερο πάθος του Κρούζε είναι τα χαρτιά και πιο συγκεκριμένα το πόκερ, εξαιτίας του οποίου έπαθε μία μεγάλη νίλα. Όπως διέρρευσε τώρα, ο Γερμανός ξέχασε τον Οκτώβριο του 2015 ένα πακέτο 75.000 ευρώ σε ταξί στο Βερολίνο, τα οποία δεν βρέθηκαν ποτέ. Ο εκπρόσωπος του Κρούζε δεν θέλησε να σχολιάσει την είδηση, φαίνεται όμως ότι ο Γερμανός είχε πάνω του τόσα χρήματα, για να λάβει μέρος σε ένα παγκόσμιο τουρνουά πόκερ.

Στην πορεία αποκαλύφθηκε, ότι ο 27χρονος κυνηγός, που βρίσκεται στις επιλογές του Λεβ για την Εθνική Γερμανίας, «έγραφε» συχνά εκατοντάδες χιλιόμετρα με το αυτοκίνητό του για να λάβει μέρος σε αγώνες πόκερ.

Πάντως αυτό δεν έβλαψε την απόδοσή του στο γήπεδο, αντίθετα με την αφηρημάδα του που του κόστισε ακριβά.

Max Kruse's Maserati GranTurismo S MC Sport Line

Best of internet