Ελευθερία από Mercedes σε Χάμιλτον, Ρόσμπεργκ

Νίκος Τσιώκος
Ελευθερία από Mercedes σε Χάμιλτον, Ρόσμπεργκ
Η Mercedes θα αφήσει στην άκρη τις εντολές και θα δώσει την ελευθερία στους Χάμιλτον, Ρόσμπεργκ να αγωνιστούν, σύμφωνα με τον Τότο Βολφ.

Να αφήσουν στην άκρη τις εντολές φαίνεται πως έχουν σκοπό στη Mercedes. Όπως είπε ο Τότο Βολφ σε συνέντευξη Τύπου στη Στουτγκάρδη, τα «ασημί βέλη» θα δώσουν την ελευθερία σε Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ να αγωνιστούν και να δώσουν τη δική τους μάχη εντός πίστας.

Αυτό, βέβαια, κρύβει μεγαλύτερο ρίσκο, όμως στο παρελθόν κανείς εκ των δύο δεν έμεινε ευχαριστημένος από τις εντολές που δόθηκαν. «Έχουμε μάθει πολλά και έχουμε βελτιωθεί ως οργάνωση. Με τον Νίκο και τον Λιούις είμαστε μαζί για δύο χρόνια και αυτό λειτουργεί αρκετά καλά.

Οπότε οφείλουμε σε αυτούς και στην F1 να τους αφήσουμε να αγωνιστούν. Ο δρόμος θα είναι κάποιες φορές πιο δύσκολο, αλλά αυτό είναι απολύτως απαραίτητο», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των Γερμανών.

Ωστόσο, φαίνεται να δούμε αν η Mercedes θα το εφαρμόσει και στην πράξη, με δεδομένο ότι και στο παρελθόν έχουμε ακούσει για ελευθερία, αλλά δεν έχουμε δει τίποτα, με τις εντολές να κάνουν έξαλλο έναν εκ των δύο πιλότων. Μάλιστα, σε πολλούς αγώνες είχαν τις απορίες του... τύπου «Γιατί τώρα και όχι πιο μετά;», «Γιατί εγώ; Δε χρειάζόμαστε αλλαγή αυτή τη στιγμή» και πολλές άλλες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!