Ποια είναι η νέα «Miss Autosalon» της Γενεύης; (video)

Ποια είναι η νέα «Miss Autosalon» της Γενεύης; (video)

Ποια είναι η νέα «Miss Autosalon» της Γενεύης; (video)

Μία νεαρή Ελβετίδα με εξωτική καταγωγή από το Νεπάλ ψηφίστηκε «Βασίλισσα Ομορφιάς» του εφετινού Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Για το τέλος μας άφησαν τα καλύτερα οι διοργανωτές της έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, η οποία ολοκληρώνεται την Κυριακή 13 Μαρτίου. Όπως είναι γνωστό, στο Σαλόνι της Γενεύης δεν λάμπουν μόνον τα νέα μοντέλα των αυτοκινητοβιομηχανιών, αλλά και οι κοπέλες των περιπτέρων.

Καμία όμως δεν ακτινοβολούσε εφέτος τόσο υπέροχα, όσο η Μοχάνα Ράπιν. Η 24χρονη καλλονή έχει γεννηθεί στο Νεπάλ, ζει από μικρό κορίτσι στην Ελβετία και ψηφίστηκε «Miss Autosalon 2016». Αυτό έγινε στο πλαίσιο του διαγωνισμού ομορφιάς μεταξύ των κοριτσιών της έκθεσης, ο οποίος πραγματοποιήθηκε εφέτος για 18η φορά!

H εξωτική Μοχάνα ήταν αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής και τώρα εργάζεται ως επαγγελματίας χορεύτρια του μοντέρνου μπαλέτου, ενώ στο Σαλόνι της Γενεύης ομόρφυνε με την παρουσία της το περίπτερο της γαλλικής μάρκας DS.

Εκτός από τον τίτλο και το κλασικό στέμμα κέρδισε η νέα Βασίλισσα Ομορφιάς ως έπαθλο μία εβδομάδα διακοπές για τέσσερα άτομα.

Το κατάλληλο δώρο μετά από τόσες ημέρες ορθοστασίας!

Best of internet