Γιατί είναι «μονόδρομος» η σιωπή γύρω από τον Σουμάχερ

Γιατί είναι «μονόδρομος» η σιωπή γύρω από τον Σουμάχερ

Γιατί είναι «μονόδρομος» η σιωπή γύρω από τον Σουμάχερ

Η μάνατζερ του Σούμι εξηγεί, γιατί δεν υπάρχουν νέα για την κατάσταση της υγείας του Σούμι, η οποία «δεν μπορεί να περιγραφεί με λίγες προτάσεις».

Εχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από το ατύχημα, που συγκλόνισε τους φίλους της Formula 1 και καθήλωσε τον Μίκαελ Σουμάχερ στο κρεβάτι. Ακόμη και μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα, το ενδιαφέρον του κόσμου για τον επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1 παραμένει αμείωτο. Ωστόσο οι πληροφορίες για την πορεία της υγείας του είναι σπάνιες και δίνονται με το σταγονόμετρο από την πλευρά της οικογένειάς του.

Η μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, Ζαμπίνε Κεμ, εξήγησε τώρα στη γερμανική εφημερίδα "Süddeutsche Zeitung", γιατί συμβαίνει αυτό. «Δεν βλέπω κάποια άλλη εναλλακτική αυτή τη στιγμή. Kάθε πρόταση δίνει το έναυσμα για νέες επερωτήσεις, κάθε λέξη είναι η απαρχή για περισσότερες πληροφορίες. Δεν θα είχαμε ποτέ ησυχία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κεμ.

Η Γερμανίδα υπεύθυνη επικοινωνίας της οικογένειας Σουμάχερ απάντησε και στο ερώτημα, που καίει όλους τους θαυμαστές του ρέκορντμαν της Formula 1, δηλαδή πώς εξελίσσεται η πορεία της υγείας του. Όπως τόνισε, κάτι τέτοιο «δεν μπορεί να απαντηθεί σε μερικές προτάσεις». Επεσήμανε μάλιστα, ότι πρόκειται για μία διαδικασία, που βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη.

Η Κεμ τόνισε, ότι οι λέξεις της θα οδηγούσαν μόνον σε ερμηνείες, οι οποίες θα προκαλούσαν με τη σειρά τους νέες παρερμηνείες. Γιαυτό και προτιμά, να αναφέρεται όσο το δυνατόν λιγότερο στην κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ.

Best of internet