Το απόλυτο «παιχνίδι», Ferrari 488 GTB (video)

Γιώργος Βαρίνος
Το απόλυτο «παιχνίδι», Ferrari 488 GTB (video)
Ο Αμερικανός οδηγός αγώνων Ρις Μίλεν μας δείχνει πως πρέπει να οδηγείται μια Ferrari στην πίστα και στους έρημους δρόμους της Βαρκελώνης: με το πλάι.

Δίνοντας μια Ferrari 488 GTB στον Ρις Μίλεν, πρωταθλητή των αγώνων drift στις ΗΠΑ και κάτοχο του ρεκόρ της ανάβασης του Pikes Peak για αυτοκίνητα με πίσω κίνηση, σίγουρα δεν περιμένεις τίποτα λιγότερα από εντυπωσιακές πλαγιολισθήσεις. Ωστόσο ακριβώς αυτό ήθελε η Pennzoil, για να γίνει το φιλμ με την οδήγηση της 488 στου άδειους δρόμους και στην πίστα της Βαρκελώνης, viral. Ο Μίλεν κάνει πολύ καλά αυτό που ξέρει και η Ferrari των 670 ίππων με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς, ανταποκρίνεται ιδανικά, προς τέρψη όλων μας.

Το video που δημιούργησε η αμερικανική εταιρεία λιπαντικών έχει τον τίτλο Joyride και απευθύνεται σε ενθουσιώδεις οδηγούς που αναζητούν την κορυφαία απόδοση από τον κινητήρα τους. Σύμφωνα με την εταιρεία αποτελεί το πρώτο μιας ολόκληρης σειράς, ευελπιστούμε ανάλογης δράσης, που έχει στόχο να προβάλει τη συμβολή του λιπαντικού στην διατήρηση της σωστής λειτουργίας του κινητήρα. Ανυπομονούμε για τα επόμενα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!