Ρόσι: «Μπορώ άλλα δύο χρόνια, μετά θα έχω άσπρα μαλλιά!»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσι: «Μπορώ άλλα δύο χρόνια, μετά θα έχω άσπρα μαλλιά!»
Ο Βαλεντίνο Ρόσι τόνισε ότι μπορεί να συνεχίσει άλλα δύο χρόνια στο Moto GP και μετά ίσως να σταματήσει επειδή θα έχει άσπρα μαλλιά!

Μεταξύ σοβαρού και αστείου ήταν τα λόγια του Βαλεντίνο Ρόσι για το μέλλον του, καθώς το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του 2016. Ο «Γιατρός» τόνισε, μικώντας στην ιταλική εφημερίδα La Gazzetta dello Sport, ότι μπορεί να συνεχίσει για δύο χρόνια ακόμη στο Moto GP, αλλά μετά ίσως σταματήσει επειδή θα έχει άσπρα μαλλιά!

Αρχικά, αναφέρθηκε στις δοκιμές εξέλιξης και στον πρώτο αγώνα της σεζόν. «Οι δοκιμές πήγαν καλύτερα από πέρυσι, όταν άρχισαν μ' έναν από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου. Όμως, θα είναι δύσκολο να το επαναλάβω, αν και θα ήθελα να ανέβω στο βάθρο», είπε για να ξεκαθαρίσει πως η απόφασή του θα έρθει μετά από πέντε ή έξι αγώνες, τη στιγμή που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μελλοντική συμμετοχή στις 24 Ώρες του Λε Μαν ή στο Ράλι Ντακάρ.

«Θα αποφασίσω σε πέντε ή έξι αγώνες, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να συνεχίσω για δύο ακόμη χρόνια και μετά ίσως πει κάτι η Yamaha επειδή θα έχω άσπρα μαλλιά! Όμως, στα 39 μου χρόνια θα μπορώ να τρέξω ακόμα και σε αγώνες αυτοκινήτου, στις 24 Ώρες του Λε Μαν ή στο Ντακάρ, που είναι οι πιο συναρπαστικοί. Αν και εκεί πρέπει να σηκώνεσαι πολύ νωρίς», πρόσθεσε.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι ο Doctor σε άλλη συνέντευξη έδειξε τις... άγριες διαθέσεις του ενόψει της νέας σεζόν. Αυτή τη φορά απλά είπε πως θα ήθελε να έχει δυνατά αποτελέσματα μέχρι το φινάλε παρά να ξεκινήσει καλά και να τελείωσει όπως πέρυσι. «Την προηγούμενη χρονιά ξεκίνησα καλά και τελείωσα άσχημα. Θα προτιμούσα να μην ξεκινήσω τόσο καλά, αλλά να είμαι δυνατός μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!