«Γυμνό» το Audi TTRS

«Γυμνό» το Audi TTRS

«Γυμνό» το Audi TTRS

Χωρίς καμουφλάζ εμφανίστηκε στους δρόμους της Ισπανίας το κορυφαίο Audi TT, αποκαλύπτοντας την δυναμική και σύγχρονη τελική μορφή του.   

Στη Γρανάδα της Ισπανίας έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση το Audi TTRS, χωρίς ίχνος καμουφλάζ. Το Γερμανικό μοντέλο επιδόσεων υιοθετεί τυπικά για RS σχεδιαστικά γνωρίσματα, όπως οι ασημί καθρέπτες, οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες εμπρός-πίσω και οι δύο χαρακτηριστικές οβάλ απολήξεις της εξάτμισης. Χωρίς να υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, λέγεται ότι το κορυφαίο TT θα φοράει τον πεντακύλινδρο κινητήρα των 2.5 λίτρων από το Audi RS3, με την απόδοσή του να κινείται γύρω από την σφαίρα των 400 ίππων. 

Το κιβώτιο ταχυτήτων θα είναι ένα αυτόματο διπλού συμπλέκτη, όμως όπως είχε αποκαλυφθεί μέσω μιας κατασκοπευτικής εικόνας πριν κάποιο καιρό (όταν το αυτοκίνητο ήταν ακόμη σε στάδιο εξέλιξης), θεωρείται πολύ πιθανό και ένα μηχανικό εξάρι σασμάν να αναλάβει την αποστολή της κίνησης και στους τέσσερις τροχούς. Η δημόσια εμφάνιση του TTRS χωρίς καμουφλάζ πιθανότατα σηματοδοτεί την παρουσίασή του στο άμεσο μέλλον, όπου και θα μάθουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου από επίσημα στόματα. 

Best of internet