Γιατί κατήργησαν τις αστυνομικίνες με τις γόβες στιλέτο;

Πέτρος Πιτσίνης
Γιατί κατήργησαν τις αστυνομικίνες με τις γόβες στιλέτο;
Τίτλοι τέλους έπεσαν για τη σέξι στολή που φορούσαν οι γυναίκες αστυνομικοί στο Μεξικό, καθώς κατά την άποψη των υπευθύνων, πλήττουν την συνολική εικόνα του σώματος!

Είκοσι αστυνομικίνες σχημάτιζαν ένα ειδικό σώμα ασφαλείας στο Μεξικό, αφού φορούσαν μια αρκετά προκλητική στολή με κολλητά ρούχα, γυαλιά ηλίου και δωδεκάποντα τακούνια! Αυτή η εικόνα ήρθε η ώρα να αλλάξει, καθώς άνθρωποι της αστυνομίας θεώρησαν ότι δεν αρμόζει με το υπόλοιπο σώμα και πλήττει την φήμη του! Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία που δημοσίευσε με τις αστυνομικίνες ο Πρόεδρος του Μεξικό, Ενρίκε Πένα Νιέτο στο ίντερνετ και έγινε πρωτοσέλιδο όλων των εφημερίδων (το 2013).

Το σώμα δεν διαλύθηκε αλλά πλέον απαρτίζεται από επτά γυναίκες, οι οποίες φορούν μια συμβατική στολή που δεν διαφέρει από αυτή των υπολοίπων συναδέλφων τους. Μια από τις εναπομείνασες κοπέλες, η Άλμα Ρόζα, χαρακτήρισε αυτή την αλλαγή ως θετική. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ο κόσμος ερχόταν σε εμάς, αλλά έμοιαζε μπερδεμένος καθώς δεν μοιάζαμε με πραγματικές αστυνομικίνες. Τώρα, φοράμε μια στολή που δείχνει τι είμαστε και νιώθω πραγματικά υπερήφανη, πολύ περισσότερο από πριν». Ακριβώς από κάτω, παραθέτεται η «επίμαχη» φωτογραφία που αναφέρεται παραπάνω.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!