H Volvo στηρίζει κοινωνικές δράσεις

Γιώργος Βαρίνος
H Volvo στηρίζει κοινωνικές δράσεις
Μέσω τη χορηγίας του φιλανθρωπικού δείπνου της ΕΛΕΠΑΠ, η Volvo στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας με αναπηρίες και ειδικά στα παιδιά.

Η Volvo ήταν χορηγός του εαρινού φιλανθρωπικού δείπνου που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων στο κέντρο της Αθήνας. Η σουηδική εταιρεία διέθεσε έναν αριθμό XC90 για τη μετακίνηση των παρευρισκομένων, στο πλαίσιο του λανσαρίσματος του μοντέλου στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο κ. Νίκος Μαρτίνος, διευθυντής δημοσίων σχέσεων της Volvo Car Hellas, σε σύντομο χαιρετισμό παραλλήλισε την ευαισθησία που δείχνουν τα μέλη και οι φίλοι και υποστηρικτές της ΕΛΕΠΑΠ για τα παιδιά με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες με την ευαισθησία της σουηδικής μάρκας για τον άνθρωπο. Μία ευαισθησία που περιλαμβάνει σειρά εφευρέσεων ειδικά για την ασφάλεια των παιδιών, όπως τα ενσωματωμένα παιδικά καθίσματα.

Μία ευαισθησία που χρονικά εκτείνεται πολύ πριν από την εφεύρεση της ζώνης ασφαλείας τριών σημείων αλλά και τη συνειδητή μη κατάθεση αίτησης πατέντας, ώστε να καταστεί αυτή διαθέσιμη σε όλους τους κατασκευαστές. Όλα τα παραπάνω, οδήγησαν μέχρι το σημερινό Όραμα 2020 (Vision 2020), τη δημόσια δέσμευση της Volvo πως μέχρι το 2020 θα έχει εξελίξει και παρουσιάσει όλη την απαιτούμενη τεχνολογία ώστε να μην υπάρχει απώλεια ζωής ή σοβαρός τραυματισμός σε οποιοδήποτε ατύχημα εμπλέκεται ένα μοντέλο της.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!