Δέκα εκατομμύρια για μεταχειρισμένη Lamborghini Veneno

Γιώργος Βαρίνος
Δέκα εκατομμύρια για μεταχειρισμένη Lamborghini Veneno
Του κόστισε 4,5 εκατομμύρια το 2013 και την πουλάει για 9.980.000. Καθόλου άσχημη επένδυση η Lamborghini Veneno για τον Ιάπωνα ιδιοκτήτη της.

Μέσω του δημοφιλούς γερμανικού site για την αγορά και πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων mobile.de, η ιαπωνική εταιρεία εμπορίας μεταχειρισμένων supercar με την επωνυμία Reckless έβγαλε προς πώληση μια από τις 3 Lamborghini Veneno coupe που κατασκευάστηκαν ποτέ. Συγκεκριμένα αυτή είναι η δεύτερη από τις τρεις και ανήκει σε Ιάπωνα ιδιοκτήτη, τα στοιχεία του οποίου, φυσικά, παραμένουν άγνωστα.

Το ακριβές αντίτιμο για το εξαιρετικά σπάνιο, συλλεκτικό και φουτουριστικό αυτό μοντέλο της Lambo που δημιουργήθηκε για να τιμηθεί η επέτειος των 50 χρόνων από την λειτουργία της, είναι 9.980.000€, ούτε καν 10. Αυτή η τιμή μπορεί να θεωρηθεί εξωφρενική από κάποιους, ειδικά με το δεδομένο ότι μόλις 2 χρόνια πριν η Veneno αγοράστηκε προς 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Αντίθετα, από ορισμένους μπορεί να θεωρηθεί λογική, υπό το πρίσμα της σπανιότητας και της μοναδικότητας του μοντέλου.

Από άποψη κατάστασης πάντως η Veneno είναι «τεφαρίκι», καθώς έχει διανύσει μόλις 850 χιλιόμετρα, δεν έχει εμπλακεί στο παραμικρό ατύχημα, έχει όλο το ιστορικό συντήρησης (πότε πρόλαβε) και σταθμεύει σε ειδικό χώρο μακριά από ηλιακή ακτινοβολία, υγρασία και ζηλόφθονα βλέμματα που επισύρουν βασκανία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!