Με 52 συμμετοχές ξεκίνησε το Rotax Max Challenge

Γιώργος Βαρίνος
Με 52 συμμετοχές ξεκίνησε το Rotax Max Challenge
Ένας θεσμός με ιστορία 16 ετών στο χώρο του αγωνιστικού καρτ, το Rotax Max Challenge, συνεχίζει την πετυχημένη του πορεία και το 2016.

Με μεγάλη επιτυχία και 52 συμμετοχές ολοκληρώθηκε ο 1ος Αγώνας Rotax Max Challenge για το 2016 στην πίστα καρτ “Kartodromo” του Αγ. Στεφάνου. Εκατοντάδες θεατές παρακολούθησαν όλα τα σκέλη των κατηγοριών, που προσέφεραν εξαιρετικό θέαμα, με μάχες που ανέβαζαν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Στην κατηγορία Micro που είχε 15 συμμτεοχές, στην 3η θέση του βάθρου ανέβηκε ο Ανδρέας Σπανός, από την Praga Zahos Karting Team, στη 2η θέση ο Τζώρτζης Μαρκογιάννης, από την Nitro Kart Team και στην 1η θέση ο Γιάννης Λάντζης, από την Chatzis Racing Team.

Στην κατηγορία Junior, στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης τερμάτισε ο Βασίλης Σαλάκος, από την Praga Zahos Karting Team, στη δεύτερη θέση ο Τούρκος οδηγός που μας τιμά με την παρουσία του σε κάθε αγώνα, Mehmet Mert Dalkiran, από την Prt Motorsport Team και στην πρώτη θέση ο Πρωταθλητής της κατηγορίας για το 2015, Σωτήρης Αθανασόπουλος, από την Chatzis Racing Team.

Στην κατηγορία Max, επίσης με 15 συμμετέχοντες οδηγούς, την 3η θέση κατέκτησε ο Άγγελος Μαλανδρίνος, από την AM Racing Team, τη 2η θέση ο Φίλιππος Καλέσης, από την Prt Motorsport Team και την 1η θέση ο Χρήστος Σαγανάς, από την Zorri Motorsport Team.

Στην κατηγορία Max Masters, υποκατηγορία της Max με συμμετέχοντες οδηγούς ηλικίας άνω των 32 ετών, την τρίτη θέση κέρδισε ο Κουρέτας Κωνσταντίνος, από την Prt Motorsport Team, τη δεύτερη θέση ο Μάνος Αχλαδής, από την GSR Team και την πρώτη θέση ο Χρήστος Παπαχριστόπουλος, από την Praga Zahos Karting Team.

Η κατηγορία DD2 είχε και αυτή 15 παρουσίες οδηγών εντός της πίστας. Στην 3η θέση του βάθρου ανέβηκε ο Άκης Βασιλέρης, από την Prt Motorsport Team, στην 2η θέση ο Παύλος Ξυνός, από την Chatzis Racing Team και στην 1η ο Μηνάς Μπενής, από την CRG Team.

Η υποκατηγορία DD2 Masters, με συμμετέχοντες οδηγούς ηλικίας άνω των 32 ετών της κατηγορίας DD2 την τρίτη θέση κατέκτησε ο Σταύρος Κοντός, από την CRG Team, τη δεύτερη θέση ο Γιώργος Βασιλόπουλος, από την Prt Motorsport Team και την πρώτη θέση της κατηγορίας κατέκτησε ο Γιάννης Σιαγκρής, από την Kartworks Team.

Το Rotax Max Challenge ανανεώνει το ραντεβού του με του αγωνιζόμενους και τους θεατές για τις 23 και 24 Απριλίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!