Ο Τζένσον Μπάτον και το «κουνελάκι» του

Ο Τζένσον Μπάτον και το «κουνελάκι» του

Είναι πλέον επίσημο πως ο νέος έρωτας του Τζένσον Μπάτον είναι το εντυπωσιακό «κουνελάκι» του Playboy και μοντέλο, Μπρίτνι Γουόρντ.

Ο Τζένσον Μπάτον και το «κουνελάκι» του

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στα χαρτιά του διαζυγίου του Μπάτον από την πρώην πλέον γυναίκα του και μοντέλο, την Τζέσικα Μιτσιμπάτα και ο Βρετανός οδηγός της F1 απαθανατίστηκε περιχαρής στο Λος Άντζελες με το νέο του έρωτα. Ο οποίος, φυσικά, δεν είναι μια οποιαδήποτε νεαρά, αλλά η εντυπωσιακή Αμερικανή Μπρίτνι Γουόρντ, μοντέλο και μια από τις playmate του Playboy, συγκεκριμένα στο τεύχος Ιανουαρίου του 2015. Η 25χρονη και ο 36χρονος Μπάτον, ειδικά ο δεύτερος, δείχνουν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τον έρωτά τους και να μην πτοούνται από τους φωτογράφους, που φυσικά καταγράφουν κάθε τους βήμα. Συνηθισμένα άλλωστε τα βουνά από τα χιόνια, καθώς το ζευγάρι έχει δει τον εαυτό του χιλιάδες φορές στα «μανταλάκια» και στις οθόνες. Ειδικά η Γουόρντ, που δεν διστάζει να πετάξει τα ενοχλητικά ρούχα από το άψογο σώμα της σε κάθε ευκαιρία, προς τέρψη όλων μας.

Με τη McLaren – Honda να κάνει μια γενναία προσπάθεια φέτος ώστε να κερδίσει το χαμένο έδαφος και τον Μπάτον στον 7ο ουρανό χάρη στην πανέμορφη Γουόρντ, που ήρθε να απαλύνει τον πόνο του χωρισμού του, ίσως είναι καιρός να δούμε το Βρετανό πιλότο να χαμογελά και στις πίστες, όχι φυσικά με τα ερωτικά του επιτεύγματα, αλλά με τα αγωνιστικά. Εμείς πάντως είμαστε στο πλευρό του και επικροτούμε τις επιλογές του. Τουλάχιστον τις ερωτικές. 

Best of internet