Με... άγριες διαθέσεις ο Ρόσι

Νίκος Τσιώκος
Με... άγριες διαθέσεις ο Ρόσι
Ο Βαλεντίνο Ρόσι ξεκίνησε πιο νωρίς τη μάχη για τον τίτλο δείχνοντας από τώρα τις διαθέσεις του για τη νέα σεζόν και στέλνοντας το μήνυμά του προς πάσα κατεύθυνση.

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η νέα σεζόν του Moto GP και η μάχη για τον τίτλο... άναψε πριν καν αρχίσει. Ο Βαλεντίνο Ρόσι, μιλώντας στο Motosprint, έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του ενόψει της πρεμιέρας στο Κατάρ, τόνισε ότι δε θα ξεχάσει ποτέ τι συνέβη πέρυσι και πως θα είναι δύσκολο να έχει τη σχέση που είχε με τον Μαρκ Μάρκεζ, μετά απ' ό,τι έγινε στο φινάλε του 2015.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως φέτος θα είναι πιο δυνατός και με μεγαλύτερο κίνητρο στέλνοντας το μήνυμά του προς πάσα κατεύθυνση ότι δε θα είναι εύκολο να τον κερδίσουν. «Δε θα είναι το ίδιο, μετά την περσινή σεζόν. Όμως, η μάχη μας θα είναι πιο αληθινή. Δε θα ξεχάσω τι έκανε (ο Μάρκεζ). Θα ήταν υποκριτικό να πω ότι τελείωσε επειδή δεν είναι αλήθεια.

Ποτέ δε θα ξεχάσω τι συνέβη. Θα ήταν καλύτερα ο Μαρκ να εστίαζε στους δικούς του αγώνες. Οι σκοποί του ήταν ξεκάθαροι, με το κερασάκι στην τούρτα να είναι ο αγώνας της Βαλένθια. Μετά από αυτό, η σχέση μας δεν μπορεί ποτέ να ανακάμψει. Μου αρέσει να κάνω αληθινά πράγματα, όχι να προσποιούμαι.

Αυτό σημαίνει ότι τη φετινή χρονιά θα είμαι πιο δυνατός από πέρυσι. Θα είναι πιο δύσκολο να με κερδίσεις. Έχω πολύ υψηλό κίνητρο, είμαι χαρούμενος που ξεκινώ άλλη μία σεζόν και έχω άλλη μία ευκαιρία να παλέψω με τον Λορένθο και τον Μάρκεζ», ήταν τα λόγια του «Γιατρού», ο οποίος επιθυμεί να πανηγυρίσει τον δέκατο τίτλο της καριέρας του σε όλες τις κατηγορίες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!