Κέρδισε το WRC στην κονσόλα και πάρε δώρο ένα i20!

Κέρδισε το WRC στην κονσόλα και πάρε δώρο ένα i20!

Κέρδισε το WRC στην κονσόλα και πάρε δώρο ένα i20!

Ξεχωριστό δώρο για τους φαν του WRC, καθώς ένας gamer σε PlayStation 4, Xbox One και PC θα κερδίσει το πρώτο παγκόσμιο online Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και ένα Hyundai i20!

Για πρώτη φορά φέτος διεξάγεται το eSports WRC, το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι στο διαδίκτυο για τους φαν του αθλήματος. Τι είναι αυτό; Οι gamers του WRC5 σε PlayStation 4, Xbox One και PC θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν παίζοντας online σε προκριματικούς γύρους, οι οποίοι διεξάγονται παράλληλα με τους αγώνες που είναι στο φετινό καλεντάρι.

Οι 18 καλύτεροι θα πάρουν το... εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στην Ουαλία (27-30/10) και ο νικητής θα κατακτήσει τον πρώτο τίτλο του eSports WRC, καθώς και ένα Hyundai i20 αξίας 20 χιλιάδων ευρώ, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές. «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με μία εταιρεία, όπως η Huyndai, για την πρώτη μας έκδοση του eSports WRC.

Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μας, αφού δημιουργήσαμε ένα εικονικό τουρνουά, που τρέχει ταυτόχρονα μ' έναν αγώνα του επίσημου προγράμματος της FIA, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στις βιομηχανίες παιχνιδιών. Η Hyundai θα μας στηρίξει παρέχοντας ένα θαυμάσιο βραβείο για τον νικητή του πιο συναρπαστικού διαγωνισμού αγώνων στο διαδίκτυο», δήλωσε ο επικεφαλής λογισμικού της Bigben Interactive, που έχει αναλάβει την έκδοση του παιχνιδιού, Μπενουά Κλερκ.

Μάλιστα, το eSports WRC διοργανώνεται από την ίδια εταιρεία, την Kylotonn Games και τη WRC Promoter. Τέλος, περαιτέρω πληροφορίες για το πρωτάθλημα, που συμπεριλαμβάνουν και τα ονόματα των gamers, που έχουν προκριθεί στα ημιτελικά, μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ.

Best of internet