Στα χνάρια του Cactus το νέο Citroen C3;

Στα χνάρια του Cactus το νέο Citroen C3;

Στα χνάρια του Cactus το νέο Citroen C3;

Στα πρότυπα του μεγαλύτερου C4 Cactus φαίνεται ότι θα κινηθεί το νέο Citroen C3, καθώς θεωρείται πολύ πιθανό να παρουσιαστεί με τους χαρακτηριστικούς αεροθύλακες. 

Σύμφωνα με το AutoExpress, η επόμενη γενιά του Citroen C3 μπορεί να πάρει μερικές ιδιαιτερότητες από το C4 Cactus, όπως ας πούμε τα χαρακτηριστικά Airbumps. Αυτό ακόμη δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο, καθώς υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας είπε: «Δεν λέω ότι θα διατηρήσει όλες τις πτυχές των αεροθυλάκων (Airbumps), αλλά μπορεί να υπάρξουν διαφορετικοί τρόποι υιοθέτησης τέτοιων ιδιαίτερων χαρακτηριστικών». 

Για την επόμενη γενιά C3 επίσης αναμένεται ότι θα δανεισθεί πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το ηλεκτρικό e-Mehari, κάτι που εάν γίνει σίγουρα θα συνθέσει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις στην κατηγορία, τουλάχιστον στο κομμάτι της εμφάνισης! Το ντεμπούτο του μοντέλου κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει το Φθινόπωρο, στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι. Εκεί ίσως υπάρξει και ένα ακόμη ηλεκτρικό πρωτότυπο από την Citroen, καθώς η εταιρεία έχει πει ότι θέλει να προσθέσει ένα τέτοιο μοντέλο στην γκάμα της. 

Φωτογραφία: C4 Cactus Rip Curl 

Best of internet