Κανονικά το GP των ΗΠΑ και με Taylor Swift!

Κανονικά το GP των ΗΠΑ και με Taylor Swift!

Κανονικά το GP των ΗΠΑ και με Taylor Swift!

Οι διοργανωτές του Γκραν Πρι των ΗΠΑ επιβεβαίωσαν ότι θα διεξαχθεί κανονικά φέτος ο αγώνας και μάλιστα με συναυλία της Taylor Swift!

Μετά τις περσινές οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε το Όστιν λόγω του τυφώνα, ήταν αμφίβολο το αν θα διεξαχθεί το φετινό Γκραν Πρι των ΗΠΑ, αν και συμπεριλήφθηκε στο καλεντάρι της Formula1. Η FIA το έπραξε αυτό με την υποσημείωση «θέμα με τη συμφωνία με τους διοργανωτές και την Εθνική Αθλητική Αρχή», όμως φαίνεται πως βρήκε λύση.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές την Τετάρτη (9/3), το GP θα γίνει κανονικά και μάλιστα θα υποδεχτεί την Taylor Swift σε μία ξεχωριστή συναυλία. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιβεβαιώνουμε την επιστροφή στην COTA, καθώς επίσης και την εμφάνιση της Taylor Swift. Από τότε που φιλοξενήσαμε πρώτη φορά τον αγώνα το 2012, έχουμε αποκτήσει πολλές γνώσεις και αυτό μας έχει επιτρέψει να κάνουμε σημαντικές βελτιώσεις στον αγώνα.

Γι' αυτό είμαστε σίγουροι, ότι θα συνεχίσουμε την καθιέρωση του Γκραν Πρι των ΗΠΑ στο καλεντάρι της F1. Σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό, τη διασκέδαση και μία πλήρης συναυλία από την Taylor Swift, εξασφαλίζουμε ότι οι οπαδοί μπορούν να απολαύσουν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες στο Τέξας, που υπόσχεται ένα εκπληκτικό τριήμερο», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της πίστας του Τέξας, Μπόμπι Επστάιν.

Έτσι, οι άνθρωποι του σιρκουί έχουν την ευκαιρία να ανακτήσουν το περσινό χαμένο έδαφος και να συνεχίσουν τη διεξαγωγή του Γκραν Πρι και μετά το τέλος του συμβολαίου. Τέλος, να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της Formula1 θα έχουμε 21 αγώνες στο πρόγραμμα, με την αυλαία να ανοίγει την επόμενη εβδομάδα στην Αυστραλία και να πέφτει στο Άμπου Ντάμπι τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Best of internet