Πούλησε και το 5% στη Williams ο Βολφ

Νίκος Τσιώκος
Πούλησε και το 5% στη Williams ο Βολφ
Ο Τότο Βολφ δεν έχει καμία δέσμευση, πλέον, με τη Williams, καθώς ανακοινώθηκε ότι πούλησε και το υπόλοιπο 5% των μετοχών του στην ομάδα του Γκρόουβ.

Μπορεί να είναι ο ιδιοκτήτης της Mercedes, όμως ο Τότο Βολφ είχε μετοχές και στη Williams. Ωστόσο, άρχισε σιγά-σιγά να αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Γκρόουβ. Σε πρώτο στάδιο είχε πουλήσει το 10% από το μερίδιό του στον επιχειρηματία σε θέματα φροντίδας υγείας, Μπραντ Χόλινγκερ, στον οποίο πούλησε και το υπόλοιπο 5%, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη (9/3).

Έτσι, πλέον δεν έχει καμία δέσμευση με την ομάδα του Σερ Φρανκ και δήλωσε συγκινημένος για την εξέλιξη αυτή και υπερήφανος για τα μαθήματα που πήρε και που ήταν μέρος της ιστορίας της Williams. «Είμαι έκπληκτος από το πόσο συγκινημένος που κόβω και τις τελευταίες επιχειρηματικές μου συνδέσεις με τον Σερ Φρανκ και την ομάδα της Williams.

Είμαι υπερήφανος που μπήκα στο άθλημα με μία ομάδα παθιασμένων οδηγών. Πήρα κάποια μαθήματα, αλλά ήταν πολύτιμα για να κατανοήσω το προϊόν. Σήμερα μπορώ να δω με υπερηφάνια την επόμενη γενιά της οικογένειας της Williams να καθοδηγεί την ομάδα σ' ένα λαμπρό μέλλον. Το πλάνο να πουλήσω το μερίδιό μου είχε συμφωνηθεί με τη Daimler το 2013, όμως ήταν επίσης σημαντικό να βρω τον σωστό επενδυτή, που θα το έκανε για τους σωστούς λόγους.

Ο Μπραντ είναι τέτοιος άνθρωπος, είναι ένας σοβαρός επιχειρηματίας με πραγματικό πάθος για τους αγώνες. Εύχομαι σ' αυτόν και σε όλους στη Williams τα καλύτερα για το μέλλον. Θα θυμάμαι πάντα αυτή την περίοδο και θα ευχαριστώ τον Σερ Φρανκ για τα μαθήματα που πήρα από τον ίδιο και την ομάδα του. Ήταν μεγάλο προνόμιο να είμαι μέρος της ιστορίας της Williams», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!