«Χορταστικό» το νέο site μοτοσικλετών Suzuki

Γιώργος Βαρίνος
«Χορταστικό» το νέο site μοτοσικλετών Suzuki
Με μεγάλες εικόνες, πολλές περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητες ενημέρωσης, το νέο site της Suzuki είναι τόσο πρακτικό, όσο και ευχάριστο.

Με νέο εικαστικό και πολλές περισσότερες ενότητες, το internet site των μοτοσικλετών Suzuki αναβαθμίστηκε και περιμένει τους λάτρεις των δύο τροχών να το ανακαλύψουν, στο http://www.suzuki.gr/motos/

Όλα τα νέα μοντέλα Suzuki με πλήθος εικόνων, τεχνικά χαρακτηριστικά και δυνατότητα download τόσο των ενημερωτικών εντύπων όσο και των τιμών, καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενημέρωσης των υποψήφιων αγοραστών. Σημαντική είναι επίσης και η νέα δυνατότητα ενημέρωσης για τις τρέχουσες προσφορές, όπως αυτή των 5 χρόνων δωρεάν service που αφορά στα μοντέλα V-Strom και Burgman.

Νέες ενότητες για την καλύτερη γνωριμία των αναβατών με τις μοτοσικλέτες της Suzuki έχουν προστεθεί, όπως αυτή των video και των νέων, που αφορούν την πιο πρόσφατη δραστηριότητα της εταιρείας.

Ταυτόχρονα, το site έχει αναβαθμιστεί και όσον αφορά τις πληροφορίες μετά την πώληση, για όσα χρειάζεται να γνωρίζει ο οδηγός Suzuki, όπως η οδική βοήθεια, τεχνικές πληροφορίες, εγγυήσεις και άλλα πρακτικά θέματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!