Τον έζωσαν τα φίδια (video)

Γιώργος Βαρίνος
Τον έζωσαν τα φίδια (video)
Τι πιο απίθανο, από το να ανακαλύψεις ότι ένας τεράστιος πύθωνας κρύβεται στο χώρο του κινητήρα του αυτοκινήτου σου.

Δεν ξέρουμε πόσα άλογα αποδίδει ο diesel κινητήρας του ημιφορτηγού Ford που οδηγεί στη Ζιμπάμπουε ο Αμερικανός Μπεν Μόστερτ, το βέβαιο είναι ότι αυτά συνοδεύονταν και από έναν πύθωνα τον τελευταίο καιρό. Αυτό τουλάχιστον ανακάλυψε ο οδηγός του, όταν ο κινητήρας του άρχισε να ακούγεται περίεργα.

Ο θόρυβος, η ζέστη και οι κραδασμοί δεν ήταν ικανά στοιχεία για να χαλάσουν την ηρεμία του πύθωνα, μήκους τουλάχιστο τριών μέτρων, που είχε κουλουριαστεί στην αριστερή πλευρά του χώρου του κινητήρα του Ford και δεν έλεγε να φύγει με τίποτα. Μάλιστα, όπως ανάφερε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου στο αμερικανικό δίκτυο CNN, το φίδι είχε βρει ξανά στο παρελθόν καταφύγιο κάτω από το καπό του αυτοκινήτου του.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι πύθωνες έχουν μια ιδιαίτερη αγάπη για τις μηχανές, ή μάλλον για τις συνθήκες ζέστης και υγρασίας που δημιουργούνται στο χώρο που αυτές λειτουργούν και έτσι ο Μόστερτ μάλλον δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα κληθεί να παίξει το ρόλο του γητευτή για να απαλλαγεί από τον παράξενο ένοικο του αυτοκινήτου του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!