Μια... τίγρη βολτάρει στον αυτοκινητόδρομο (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Μια... τίγρη βολτάρει στον αυτοκινητόδρομο (video)
Ένα βίντεο έχει κατακλύσει το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, αφού δείχνει ένα άγριο αιλουροειδές ζώο να τρέχει ανάμεσα στα αυτοκίνητα, στους δρόμους του Κατάρ!

Μια έκπληξη περίμενε τους οδηγούς σε έναν κεντρικό δρόμο της Ντόχα, όταν αντίκρισαν μια μικρή τίγρη να κινείται ανάμεσα στα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα. Σε ένα βίντεο που τις τελευταίες ώρες «παίζει» πολύ στο διαδίκτυο, φαίνεται η πορεία του άγριου ζώου, όμως δεν έχει διευκρινιστεί αν πέφτει από το φορτηγό που φαίνεται στο πρώτο πλάνο ή αν απλά χτυπήθηκε από αυτό. Όπως και αν τελικά βρέθηκε στον αυτοκινητόδρομο, μέσα από διάφορα βίντεο (που έχουν ενωθεί σε ένα) μπορούμε να δούμε ότι δεν έχει απειλητικές διαθέσεις προς κανένα και παρέμεινε το ίδιο φιλική με τον άνδρα που της έπιασε την αλυσίδα, για να την πάει στην άκρη ώστε να μην διατρέχει κίνδυνο από τα ερχόμενα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το υπουργείο εσωτερικών της χώρας έγραψε στο Twitter ότι «ψάχνει» το θέμα και συμπλήρωσε: «Σας διαβεβαιώνω ότι οι αρχές ύστερα από όσα κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ερευνούν το ζήτημα και είναι ενήμερες». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ειδήσεων «Η Ντόχα», πολλοί κρατούν άγρια ζώα όπως τίγρεις, λιοντάρια και τσιτάχ για κατοικίδια, παρά το γεγονός ότι είναι παράνομο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!