Με Προστ, Κούλθαρντ, Γουέμπερ, Βολφ η ομάδα του Channel 4 για Formula1

Νίκος Τσιώκος
Με Προστ, Κούλθαρντ, Γουέμπερ, Βολφ η ομάδα του Channel 4 για Formula1
Με τους Αλέν Προστ, Ντέιβιντ Κούλθαρντ, Μαρκ Γουέμπερ και Σούζι Βολφ να συμπεριλαμβάνονται στην ομάδα, θα κάνει τις μεταδόσεις της Formula1 το Channel 4.

Την ομάδα με την οποία θα πορευτεί στις μεταδόσεις της Formula1 για το 2014 ανακοίνωσε το Channel 4, που πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα από το BBC για τα επόμενα τρία χρόνια.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται και πρώην πιλότοι της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής Αλέν Προστ, οι Ντέιβιντ Κούλθαρντ, Μαρκ Γουέμπερ, αλλά και η μέχρι πρότινος δοκιμαστής της Williams, Σούζι Βολφ.

Επίσης, πόστο θα έχει και ο Έντι Τζόρνταν, ο οποίος θα είναι και μέρος του ανανεωμένου προγράμματος του Top Gear στο BBC, αλλά και οι Μπρούνο Σένα, Κάρουν Χάντκοκ, Άλεξ Ζανάρντι, Νίκολας Χάμιλτον και ο βετεράνος σχολιαστής Μάρεϊ Γουόκερ.

Από εκεί και πέρα, στην περιγραφή προτιμήθηκε ο Στιβ Τζόουνς, που είναι γνωστός για την παρουσίαση του Χ Factor στις ΗΠΑ, ενώ σχολιαστής θα είναι και πάλι ο Μπεν Έντουαρντς, με τη Λι ΜακΚένζι να διατηρεί τον ρόλο της ως ρεπόρτερ του πιτ λέιν, που είχε και στο BBC. Έτσι, η 12μελής ομάδα του Channel 4 ετοιμάζεται για ζωντανές μεταδόσεις σε δέκα Γκραν Πρι της νέας σεζόν, καθώς θα μεταδώσει στιγμιότυπα από τα επόμενα έντεκα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι αποσίστηκε να διατηρηθεί το τραγούδι The Chain του Fleetwood Mac για το άνοιγμα της μετάδοσης, αλλά και πως όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά αποκλειστικά από το Sky Sports, όπως γινόταν και με το BBC.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!