Η Porsche «χωρίζει» την Σαράποβα

Πέτρος Πιτσίνης
Η Porsche «χωρίζει» την Σαράποβα
Μετά την παραδοχή της αθλήτριας ότι έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών (ντόπινγκ) στο Αυστραλιανό Όπεν, η Porsche σταματάει την συνεργασία τους μέχρι νεοτέρας.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει προκληθεί σάλος με ένα νέο κρούσμα ντόπινγκ στον παγκόσμιο αθλητισμό και συγκεκριμένα στο τένις, που αυτή τη φορά έχει να κάνει με την Μαρία Σαράποβα. Όπως συνήθως συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις, η Porsche (από τους μεγαλύτερους χορηγούς της αθλήτριας) ανακοίνωσε την διακοπή συνεργασίας με την Ρωσίδα αθλήτρια λέγοντας: «Λυπούμαστε για τα νέα που αφορούν την Μαρία Σαράποβα. Μέχρι να έρθουν στο φως περισσότερες λεπτομέρειες και να είμαστε σε θέση να κάνουμε μια βαθύτερη ανάλυση της κατάστασης, αποφασίσαμε να αναστείλουμε τις προγραμματισμένες δραστηριότητες».

Παρόμοια στάση με την Porsche κράτησαν και οι δύο άλλοι μεγάλοι χορηγοί της Σαράποβα, η Nike και η Tag Heuer. Η Ρωσίδα τενίστρια είναι 29 ετών, κάτοχος πέντε γκραν σλαμ και αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην έβδομη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!