Εκτός αγώνων ο Ντέμπσεϊ του Grey’s Anatomy

Γιώργος Βαρίνος
Εκτός αγώνων ο Ντέμπσεϊ του Grey’s Anatomy
Αγωνιζόμενος και ιδιοκτήτης ομάδας, ο δημοφιλής δόκτωρ Σέπερντ αποφάσισε να αφήσει το πάθος του για χάρη «της οικογένειας και της ηθοποιίας».

Ο δημοφιλής ηθοποιός Πάτρικ Ντέμπσεϊ που έγινε ευρύτερα γνωστός στο παγκόσμιο κοινό μέσω της σειράς Grey’s Anatomy, αποσύρεται για φέτος από το μεγάλο του πάθος, τους αγώνες αυτοκινήτου, λόγω της επικέντρωσής του «στην οικογένεια και την ηθοποιία», όπως δήλωσε ο ίδιος.

Παρά τις επιτυχίες που είχε στο αγωνιστικό πεδίο ο Ντέμπσεϊ πέρυσι, με καλύτερη στιγμή τον τερματισμό στην πρώτη θέση τη κατηγορίας του στον αγώνα αντοχής στο Φούτζι της Ιαπωνίας και τη δεύτερη θέση το Λε Μαν, η αλήθεια είναι ότι στην καριέρα του και στην προσωπική του ζωή είχε φτάσει στο limit down. Εκτός της σειράς που τον ανέδειξε και σε διάσταση με την επί 16 χρόνια σύζυγό του Τζίλιαν Φίνκ, προφανώς είχε να επιλέξει μεταξύ της συνέχισης των αγώνων και της προσωπικής του ζωής. Επέλεξε λοιπόν το δεύτερο.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, η πολύ πετυχημένη ομάδα Dempsey-Proton Porsche συνεχίζει με τη στήριξη αλλά όχι την άμεση συμμετοχή του ηθοποιού, που όπως ο ίδιος δήλωσε θα παρακολουθήσει όσους αγώνες του επιτρέψουν οι προσωπικές του ενασχολήσεις, μόνο ως συν-ιδιοκτήτης και όχι ως οδηγός. Στη συνέχεια η πλήρης δήλωση του ηθοποιού και οδηγού αγώνων.

«Το ταξίδι μου στον κόσμο των αγώνων ήταν ιδιαίτερα ανταποδοτικό καθώς γνώρισα τόσο πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Ενώ το επίκεντρο στους αγώνες πιστεύουμε ότι είναι η απόδοση του αυτοκινήτου, στην πραγματικότητα είναι όλες οι προσωπικότητες, οι συνεργάτες, οι ανταγωνιστές, οι μηχανικοί και οι θεατές που θυμάμαι περισσότερο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με βοήθησαν στην πορεία. Ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους θεατές για την υποστήριξη και τη φιλία τους. Τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβεί χωρίς να παρακολουθούν τους αγώνες, γι 'αυτό είμαι ευγνώμων για την ανταπόκριση στο πάθος μου.

Σε αυτό το σημείο στη ζωή μου, μετά από μια καταπληκτική σεζόν, χάρη στους φίλους μου της Porsche και της TAG Heuer, θα πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω και να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου και στην καριέρα μου.

Η Dempsey-Proton Racing θα συνεχίσει αγωνιστικά με την RSR Porsche 911 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής. Ελπίζω ότι το πρόγραμμά μου θα μου επιτρέπει να απολαύσω μερικά Σαββατοκύριακα αγώνα τουλάχιστον ως ιδιοκτήτης της ομάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Porsche για την απίστευτη υποστήριξη της σε μένα και την οικογένειά μου, όταν χρειάστηκε να πάρω τη δύσκολη απόφαση να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Ποτέ δεν θα το ξεχάσω.».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!