Τρελό, στην κυριολεξία, φορτηγό (video)

Τρελό, στην κυριολεξία, φορτηγό (video)

Ένα φορτηγό στο Όστιν του Τέξας μένει από φρένα σε παρατεταμένη κατηφόρα και παρασύρει τέσσερα αυτοκίνητα, ευτυχώς χωρίς θύματα.

Τρελό, στην κυριολεξία, φορτηγό (video)

Στους κύκλους των επαγγελματιών οδηγών και ειδικά όσων βρίσκονται πίσω από το τιμόνι βαρέων οχημάτων, είναι γνωστό ότι η κατηφόρα είναι η πιο δύσκολη κατάσταση στην οποία μπορούν να βρεθούν. Δεν είναι λίγες οι φορές όπου υπερφορτωμένα φορτηγά έχουν μείνει από φρένα, λόγω υπερθέρμανσης, σε μεγάλες κατωφέρειες και έχουν δημιουργήσει σοβαρά ατυχήματα.

Ακριβώς στην ίδια παγίδα έπεσε και ο οδηγός του φορτηγού που βλέπουμε στο video, όπου σε ένα δρόμο με μεγάλη κλίση που καταλήγει σε φανάρι, στην πόλη Όστιν της πολιτείας του Τέξας στις ΗΠΑ, δεν καταφέρνει να επιβραδύνει το βαρύ όχημα που συνεχίζει την πορεία του και στη διασταύρωση, διαλύοντας τα πάντα στο πέρασμά του.

Στην τρελή πορεία του παρασύρει πρώτο ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται στο φανάρι, το οποίο ευτυχώς φεύγει δεξιά απέναντι, χωρίς να συρθεί μέσα στο χαντάκι στο οποίο κατέληξε το φορτηγό. Μαζί με αυτό, συνολικά πέντε οχήματα ενεπλάκησαν στο ατύχημα, το οποίο, παρά τη σφοδρότητά του είχε μια μάλλον «ευτυχή» κατάληξη.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του κατόχου του αυτοκινήτου που κατέγραψε το συμβάν αλλά και αναφορές της αστυνομίας του Όστιν, κανείς δεν έχασε τη ζωή του και τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για νοσηλεία χωρίς να αντιμετωπίζουν κίνδυνο. 

Dump truck smashes through an Intersection in Austin TX

Best of internet