Αυξητική ορμόνη για Volvo (video)

Γιώργος Βαρίνος
Αυξητική ορμόνη για Volvo (video)
Η Volvo και Polestar ανακοίνωσαν μια νέα γενιά βελτιώσεων αμαξώματος και κινητήρα για τα V40, V60, S60 και XC60.

Σχεδιασμένα για να αυξήσουν την απόδοση και την οδική συμπεριφορά, τα εξαρτήματα της σειράς Polestar Performance θα αποτελούνται από στοιχεία εσωτερικού και εξωτερικού styling, αναβαθμισμένα συστήματα εξαγωγής και φυσικά βελτιώσεις του κινητήρα. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί, ωστόσο ο διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης της Polestar Χένρικ Φράις δήλωσε , «Διδάγματα από τις πίστες μεταφέρονται άμεσα στην ανάπτυξη των βελτιωτικών συστημάτων για τα αυτοκίνητα παραγωγής. Η νέα σειρά Performance Polestar δεν αποτελεί εξαίρεση – τα στοιχεία της αναβάθμισης έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί με την ίδιο ακριβώς φιλοσοφία."

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέοι κινητήρες και τα κιβώτια με την επωνυμία Drive-e είναι 1.5 και 2.0 λίτρων με πολύ υψηλή απόδοση για τον κυβισμό τους και ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση. Οι βελτιώσεις της Polestar δεν έχουν στόχο μόνο την αύξηση της ισχύος, αλλά ταυτόχρονα γίνεται αναβάθμιση της ταχύτητας απόκρισης του κινητήρα και του κιβωτίου, πάντα με ανάλογη εξέλιξη της ανάρτησης για κορυφαία οδική συμπεριφορά.

Τα στοιχεία βελτίωσης της Polestar έχουν από κοινού δοκιμαστεί και αναπτυχθεί με τη Volvo, ώστε κάθε επέμβαση να μην επηρεάζει την εγγύηση του εργοστασίου για τα νέα μοντέλα. Οι διαθέσιμες βεκτιώσεις της Polestar Performance θα είναι διαθέσιμες στις κατά τόπους εθνικές αντιπροσωπείες από τον Απρίλιο και τα στοιχεία, καθώς και τις τιμές θα ανακοινωθούν όταν πλησιάζει το λανσάρισμα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!