Δεν ανησυχεί ο Οζιέ

Νίκος Τσιώκος
Δεν ανησυχεί ο Οζιέ
Ο Σεμπαστιάν Οζιέ δεν ανησυχεί, μετά τη δεύτερη θέση στο Μεξικό, αφού και πάλι η διαφορά του είναι μεγάλη από τους αντιπάλους του, κάτι που τόνισε και ο ίδιος.

Μπορεί στο Μεξικό να μην πανηγύρισε τη νίκη και να ήρθε δεύτερος, όμως ο Σεμπαστιάν Οζιέ δεν ανησυχεί, όσον αφορά το προβάδισμα στη βαθμολογία. Ο Φινλανδός είναι στους 27, ενώ ο Γάλλος στους 77, καθώς θεωρεί τον ομόσταυλό του ως τον μεγάλο του αντίπαλο στη μάχη για τον τίτλο.

«Εγώ και ο Ζουλιάν δώσαμε τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι επιλογές μας στα ελαστικά ήταν ποντάρισμα για αποζημιώσουμε τη θέση μας και πίεζα στο όριο. Δεν μπορούσαμε να ελπίζουμε για κάτι καλύτερο από τη δεύτερη θέση. Αυτό λειτούργησε πολύ καλά για το πρωτάθλημα.

Έχασα μόνο έξι βαθμούς από τον Γιάρι Μάτι, τον οποίο θεωρώ τον μεγαλύτερο αντίπαλο για τον τίττλο. Ακόμα έχω προβάδισμα δύο νικών από αυτόν και διαφορά αυξήθηκε μεταξύ εμού και του πιο κοντινού αντίπαλού μου», είπε ο Οζιέ. Από εκεί και πέρα, προβάδισμα έχει και η Volkswagen στους κατασκευαστές με 97 πόντους έναντι 61 της Hyundai.

Βαθμολογία οδηγών

Οζιέ 77

Όστμπεργκ 42

Μίκελσεν 33

Σόρντο 30

Πάντον 29

Λάτβαλα 27

Τανάκ 24

Νεβίλ 15

Λεφέμπβρ 10

Σόλμπεργκ 6

Βαθμολογία κατασκευαστών

Volkswagen Motorsport 97

Hyundai Motorsport 61

M-Sport WRT 46

Volkswagen Motorsport II 30

DMACK WRT 26

Hyundai Motorsport N 24

Jipocar Czech National Team 6

Yazeed Racing 0

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!