Γιατί ζήτησε να τον…πυροβολήσουν ο Πρόεδρος της Ferrari;

Γιατί ζήτησε να τον…πυροβολήσουν ο Πρόεδρος της Ferrari;

Ο Σέρτζιο Μαρκιόνε προτιμά να τον σκοτώσουν, παρά να δει τη Ferrari να ακολουθεί το ρεύμα της εποχής και να απαρνείται τις παραδοσιακές της αξίες.

Γιατί ζήτησε να τον…πυροβολήσουν ο Πρόεδρος της Ferrari;

Πάνω από το πτώμα του Σέρτζιο Μαρκιόνε θα πρέπει να περάσουν, όσοι προσπαθήσουν να αλλάξουν το προφίλ της Ferrari και να ανοίξουν τον δρόμο σε ηλεκτροκίνητα και αυτόνομα supercars με σήμα το όρθιο αλογάκι.

Ο Πρόεδρος της ιταλικής μάρκας ήταν κατηγορηματικός απαντώντας χωρίς περιστροφές στο ερώτημα, αν θα υπάρξουν στο μέλλον ρομποτικές Ferrari. «Πρώτα θα πρέπει να με πυροβολήσετε» απάντησε ο Ιταλοκαναδός, ο οποίος τόνισε ότι ο κόσμος λατρεύει και ονειρεύεται να κρατήσει κάποτε το τιμόνι μίας Ferrari και όχι να το αφήσει από τα χέρια του.

Ο 61χρονος μάνατζερ απέκλεισε επίσης κάθε ενδεχόμενο κατασκευής μίας ηλεκτροκίνητης Ferrari. Το επιχείρημα του Μαρκιόνε ήταν για τη συγκεκριμένη περίπτωση η απουσία ήχου, καθώς η…μελωδία του κινητήρα αποτελεί σύμφωνα με τα λεγόμενά του «μέρος της εμπειρίας της οδήγησης μίας Ferrari». Το Νούμερο Ένα του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles αποκάλυψε, ότι ένιωθε ανήσυχος όταν έκανε μία διαδρομή με το ηλεκτρικό –και αθόρυβο- Tesla Model S, ενώ χαρακτήρισε το σενάριο μίας ηλεκτροκίνητης Ferrari «σχεδόν χυδαίο».

Best of internet