Βασικά... συμφέρει!

Γιώργος Βαρίνος
Βασικά... συμφέρει!
Η μικρότερη πετρελαιοκίνητη έκδοση του Volkswagen Polo είναι η 1.4 TDi με τους 75 ίππους, όμως όπως αποδεικνύεται τα καταφέρνει εξίσου καλά με τις ισχυρότερες προτάσεις της γκάμας, στους περισσότερους τομείς!

To Volkswagen Polο στην τωρινή γενιά του, βρίσκεται στην αγορά αρκετά χρόνια, όμως δεν φαίνεται να έχει γεράσει καθόλου. Το 2014 δέχτηκε μια μικρής έκτασης αισθητική ανανέωση για να παραμείνει ακόμη πιο φρέσκο, η οποία έφερε μαζί της ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και νέα φωτιστικά σώματα, που το έκαναν να μοιάζει ακόμη περισσότερο στο μεγαλύτερο Golf.
Το εσωτερικό του Polo είναι «σοβαρό» , όπως εξάλλου συμβαίνει και στο εξωτερικό του αμαξώματος. Το μαύρο είναι το χρώμα που κυριαρχεί στα σκληρά πλαστικά, με τα τελευταία να χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική ποιότητά τους. Πόντους εκσυγχρονισμού δίνει η οθόνη αφής των πέντε ιντσών στην μέση της κεντρικής κονσόλας, η οποία είναι στάνταρ από το βασικό επίπεδο εξοπλισμού! Άλλο ένα προσόν του Polo είναι... Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!