Ανοίγει και ακριβαίνει η LaFerrari

Γιώργος Βαρίνος
Ανοίγει και ακριβαίνει η LaFerrari
Το κορυφαίο μοντέλο της Ferrari θα αποκτήσει και έκδοση Spider, η οποία θα κοστίζει περίπου 1.5 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ferrari οργάνωσε μια prive παρουσίαση της ανοιχτής έκδοσης της LaFerrari, την οποία αποκάλυψε σε έναν πολύ κλειστό κύκλο ήδη κατόχων μοντέλων FXX της εταιρείας.

Η ανοιχτή εκδοχή της LaFerrari φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό και το επίσημο λανσάρισμά της αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2016. Μηχανολογικά θα διατηρήσει ακριβώς την ίδια συγκρότηση με την κλειστή έκδοση, δηλαδή το υβριδικό σύστημα κίνησης που αποδίδει 963 ίππους, ενώ το βάρος της αναμένεται λίγο αυξημένο λόγω του συστήματος λειτουργίας της οροφής.

Η τελευταία δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί αν θα είναι κατασκευασμένη από συμπαγές υλικό ή από ύφασμα, ούτε επίσης αν θα είναι αφαιρούμενη ή αναδιπλούμενη. Αυτό που θεωρείται βέβαιο είναι ότι θα παραχθεί σε ακόμα λιγότερα αντίτυπα από την κλειστή έκδοση, έως 200 το μέγιστο, σε αντίθεση με τα 499 της υφιστάμενης LaFerrari. Η τιμή της επίσης θα είναι αυξημένη, καθώς θα φτάνει στα 1.5 εκατομμύρια ευρώ, κάτι σύνηθες στις ανοιχτές εκδόσεις κάθε μοντέλου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!