Έρχεται αναβαθμισμένο το Abarth 500

Πέτρος Πιτσίνης
Έρχεται αναβαθμισμένο το Abarth 500
Το μικρό πεντακοσαράκι πρόσφατα ανανέωσε τις απλές εκδόσεις του με τα σήματα της Fiat, κάτι που με την σειρά του καλείται να κάνει και στις σπορ παραλλαγές του.


Σύντομα περιμένουμε να δούμε την ανανεωμένη εκδοχή του Abarth 500, αφού καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα εξελίσσονται στους δρόμους της Σουηδίας. Το αναβαθμισμένο πεντακοσαράκι αναμένεται ότι θα ακολουθήσει τα πρότυπα των απλών εκδόσεων, με τα νέα φωτιστικά σώματα πίσω και τα ανασχεδιασμένα φώτα ημέρας να το διαφοροποιούν με την πρώτη ματιά.

Νέος θα είναι και ο εμπρός προφυλακτήρας, ενώ μεγαλύτερες (και περισσότερες) εισαγωγές αέρα θα δίνουν τον επιθετικό τόνο που αρμόζει σε μια έκδοση Abarth. Στο εσωτερικό, το σύστημα infοtainment uConnect θα δίνει το παρόν, μαζί με νέες ταπετσαρίες και συνδυασμούς χρωμάτων. Περισσότερα θα είναι και τα διαθέσιμα σχέδια για τις ζάντες αλουμινίου, αλλά και για τα αυτοκόλλητα. Για τα μοτέρ που θα το κινούν δεν έχουμε επίσημα στοιχεία μέχρι στιγμής, όμως στις κορυφαίες του εκδόσεις αναμένεται να αγγίζει (ή και να ξεπερνά) τους 190 ίππους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!