Ποιό μοντέλο θα αγόραζαν τα εγγόνια του Τσάρου σήμερα;

Ποιό μοντέλο θα αγόραζαν τα εγγόνια του Τσάρου σήμερα;

Ποιό μοντέλο θα αγόραζαν τα εγγόνια του Τσάρου σήμερα;

Ρώσικο αυτοκίνητο με ρετρό σχεδιασμό σουηδικής έμπνευσης και με γερμανική τεχνολογία! Δεν πρόκειται για κάποιον γρίφο, αλλά για το χειροποίητο Bilenkin Vintage.

Το ρετρό στυλ είναι της μόδας ακόμη και στη Ρωσία. Αυτό επιβεβαιώνει το πρώτο αυτοκίνητο της ρώσικης εταιρείας Bilenkin Classic Cars, που φέρει τη χαρακτηριστική ονομασία Vintage. Πρόκειται για ένα μοντέλο με κλασικό ντιζάιν, που θυμίζει το υπέροχο Volvo P1800, αλλά με τεχνολογία η οποία προσφέρει υψηλή άνεση, ασφάλεια, επιδόσεις και αξιοπιστία, καθώς προέρχεται από τη BMW M3. Από το βαυαρικό πυραυλάκι έλκει την καταγωγή του ο V8 κινητήρας του ρώσικου αυτοκινήτου, ο οποίος αποδίδει γύρω στους 420 ίππους. Με άλλα λόγια, κάτω από το πλούσιο χρώμιο και ανάμεσα στους αστραφτερούς προφυλακτήρες κρύβεται ένα πραγματικό, σπορ μοντέλο.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον βρίσκουμε ωστόσο το εσωτερικό του χειροποίητου Bilenkin Vintage. Η διαμόρφωσή του γίνεται σύμφωνα με τις προσωπικές επιθυμίες κάθε πελάτη και στα υλικά κατασκευής περιλαμβάνονται από ποιοτικά υφάσματα, βελούδα και δέρματα έως ξύλο και…διαμάντια. Στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου προβλέπεται και ένα υπερσύγχρονο σύστημα πολυμέσων με διαφορετική πρόσοψη, ανάλογα με το στυλ και τη διακόσμηση του κόκπιτ και του σαλονιού. Ουσιαστικά κανένα Vintage δεν είναι απολύτως ίδιο με κάποιο άλλο.

Τόση πολυτέλεια κοστίζει βεβαίως και όντως για ένα Vintage θα χρειαστεί να επενδύσεις τουλάχιστον 130.000 ευρώ. Μιλάμε πάντα για την τιμή εκκίνησης, αφού -ανάλογα με τον εξοπλισμό και τα ακριβά γούστα του πελάτη- μπορεί να φτάσει πολύ εύκολα η τιμή του ρετρό μοντέλου από τη Ρωσία τις 250.000 ευρώ.

Με αυτά τα χρήματα μπορείς να αγοράσεις στο εξωτερικό απίστευτα supercars, όμως και το Bilenkin Vintage είναι με τον τρόπο του μοναδικό!

Best of internet