To... φτωχαδάκι με την Lamborghini

Πέτρος Πιτσίνης
To... φτωχαδάκι με την Lamborghini
Ο δισεκατομμυριούχος Τζέιμς Σταντ πρόσθεσε στον «στόλο» των προσωπικών του αυτοκινήτων μια Lamborghini Aventador με την «περιποίηση» του οίκου Mansory, αξίας περίπου 4 εκ. Ευρώ!

Ο Τζέιμς Σταντ έχει μερικά πολύ εντυπωσιακά οχήματα στην κατοχή του, με το νέο του απόκτημα να είναι μια Lamborghini Aventador με τις τροποποιήσεις του Γερμανικού οίκου Mansory. Η αξία του αυτοκινήτου (φημολογείται ότι) ξεπερνάει τα 4 εκ. Ευρώ, αφού ειδικά για την περίπτωση του Σταντ η απόδοση του κινητήρα ανέβηκε στους 830 ίππους (από 750) ενώ η ροπή αγγίζει τα 750 Nm! Εύκολα λοιπόν ολοκληρώνει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 355 χλμ./ώρα!

Εκτός από την ισχύ, έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στην αεροδυναμική, αλλά και το βάρος της Aventador. Η χρήση των ανθρακονημάτων είναι ευρεία στο αμάξωμα, ενώ ένα πακέτο από σπόιλερ και διαχύτες αέρος φροντίζουν για την ευστάθεια του αυτοκινήτου όταν τα χιλιόμετρα ανεβαίνουν. Ο σύζυγος της Πέτρα Έκλεστοουν, κληρονόμου της Formula 1 εθεάθη να κυκλοφορεί με το νέο του αυτοκίνητο για πρώτη φορά στους δρόμους του Λονδίνου, με μερικές Rolls Royce και Bentley να τον συνοδεύουν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!