«Δεν θα είναι Νούμερο 1 ο Χάμιλτον»

«Δεν θα είναι Νούμερο 1 ο Χάμιλτον»

O διευθυντής της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ, εξηγεί, γιατί δεν δικαιούται κατά την άποψή του ο Χάμιλτον κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση απέναντι στον Ρόσμπεργκ.

«Δεν θα είναι Νούμερο 1 ο Χάμιλτον»

Δεν θα έχει εφέτος ο Λιούις Χάμιλτον κάποια προνομιακή μεταχείριση από τη Mercedes, παρά την κατάκτηση δύο Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων της Formula 1 με τα χρώματα της γερμανικής ομάδας.

Ο διευθυντής της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ, ανέφερε σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula 1, ότι «έχουμε δύο ισάξιους οδηγούς. Όλα γυρνούν πίσω στο μηδέν και ας νικήσει ο καλύτερος».

Ο Βολφ διέψευσε έτσι τις φήμες, ότι η Mercedes θα υποστήριζε τον Χάμιλτον σαν πρώτο οδηγό, επειδή τον προτιμά από τον Ρόσμπεργκ λόγω της ακτινοβολίας του. «Ο Λιούις είναι ένας οδηγός – ροκ σταρ», παραδέχτηκε ο Βολφ, τόνισε όμως, ότι «δεν είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλο. Το ζητούμενο είναι να κατανοήσεις, τι είναι καλύτερο για εσένα και οι δύο το καταλαβαίνουν αυτό αρκετά καλά».

Ο Χάμιλτον έχει επιλέξει έναν κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής και κάνει παρέα με διάσημους τραγουδιστές και σχεδιαστές μόδας, ενώ ο Ρόσμπεργκ είναι σπιτόγατος, έγινε πρόσφατα πατέρας και περνά τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο του με την οικογένειά του.

«Δεν είναι δουλειά μας, να αλλάξουμε την προσωπικότητα κάποιου», υπογράμμισε ωστόσο ο διευθυντής της ομάδας της Mercedes, βάζοντας έτσι τέλος στα σενάρια περί μπόνους υπέρ του Χάμιλτον.

Best of internet