Τι οδηγεί ο Κλάρκσον; (video)

Γιώργος Βαρίνος
Τι οδηγεί ο Κλάρκσον; (video)
Η τριάδα των πρώην παρουσιαστών του Top Gear απαθανατίστηκε στην πόλη Κόμπαμ της Μεγάλης Βρετανίας να οδηγεί μια ασυνήθιστη Mercedes SL.

Μπορεί πλέον να εργάζονται για το αμερικανικό δίκτυο καλωδιακής τηλεόρασης Amazon Prime, ωστόσο οι Κλάρκσον, Μέι και Χάμοντ, οι τρεις διάσημοι πρώην παρουσιαστές της πιο δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής στον κόσμο, του Top Gear, δεν θα μπορούσαν να αγνοήσουν τα πάτρια εδάφη. Έτσι απαθανατίστηκαν στην πόλη Κόμπαμ, ένα προάστιο του Λονδίνου, να οδηγούν αυτό το εντελώς παράταιρο υβρίδιο monster truck και Mercedes SL. Μάλιστα η τριάδα των παρουσιαστών δεν δίστασε να σταματήσει για να ρωτήσει ο Κλάρκσον τον ερασιτέχνη καμεραμάν Στιούαρτ Κοξ: «Βιντεοσκοπείς γιατί βρίσκεις το αυτοκίνητο υπέροχο»; Φυσικά, για όσους έχουν ακόμα και μια φορά στη ζωή τους παρακολουθήσει τον Κλάρκσον στις εκπομπές του στο Top Gear αντιλαμβάνονται ότι η ερώτησή του ήταν ξεκάθαρα ειρωνική, γνωρίζοντας ότι το αντικείμενο του video του Κοξ δεν ήταν το αυτοκίνητο, αλλά οι επιβάτες του.

Αναφορικά με τη Mercedes αυτή δεν γνωρίζουμε σε ποιο θέμα της εκπομπής τους «κολλάει», σίγουρα όμως θα βγάζει πολύ γέλιο καθώς το αυτοκίνητο είναι «καρναβαλικό», για να μπούμε και λίγο στο κλίμα των ημερών. Από την ήχο του κινητήρα του καθώς και από τον άκαμπτο άξονα της πίσω ανάρτησης είναι προφανές πως κάτω από το κομψό και διαχρονικό αμάξωμα της SL φιλοξενείται κάποιο πλαίσιο αμερικανού ημιφορτηγού ή SUV με V8 κινητήρα. Έτσι, μετά από εκεί ίσως πήγαν να «πατήσουν» μερικά συμβατικά επιβατικά αυτοκίνητα, όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες αμερικανικές εκδηλώσεις με monster trucks.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!